2777
2789

من همش عصبیم می‌کنه و از کوره در میرم دیشب آنقدر با خودم تکرار کردم امروز یه مامان خوب باشم

تا ظهر همه چی عالی بوده،بعد کارتامو پخش و پلا کرده کارت اصلا برام مهم نیست ولی گواهینامه آب شده رفته تو زمین انقدر جیغ زدم گفتم غلط میکنی دست به کارتای من میزنی

چند بارم محکم زدم رو پاش و دستش البته این سر گواهینامه نبود تا شب بارها عصبیم کرده

حس میکنم اعتراض کردم از حرص

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اینا را جای درست بذار بعد قشنگ بشین با عشق مادری کن

اون کوچولو و کنجکاوه و در حال کشف 

تا ۴ سالگی زیاد نباید بهش بکن نکن بگی فقط باید نذاری به خودش و کسی آسیب بزنه چون سن شکل گیری اعتماد به نفسشه

منم دارم یک پسر دو سال و نیم ینی دیگ سه سالش یک ماه دیگ،خیلی شری میکنه اذیت میکنه خونه رو بهم میریزه سروصدا منم دعواش میکنم ولی بچه اس دیگ ،بخذا امروز دیدم گلدونمو شکسته ،من توی خونه هیچی دکوری ندارم همین بود ک شکستش کابینتارو باز‌میکنه با داداشش بهم میزیزه ولی عادیه دیگ از کوره در رفتن

من اصلا کمکی ندارم،شوهرم شبا دور میاد،روزا هم اگه خونه باشه همش خوابه 

امکاناتی هم برام فراهم نمیکنه

شده شب خونه رو کردم دسته گل صبح بلند شدم دیدم کف آشپزخونه کرده پر از نون گشنش شده شوهرم حتی سفره نینداخته باز از اول صبح جارو زدم،

همه جا رو مرتب میکنم بعد صبح بلند میشم میبینم شوهرم دنبال یه چیزی می‌گشته همه وسایلای کمددیواریا رو ریخته کف اتاق و جمعشون هم نکرده

کلا فشار رومه

خب اینا را جای درست بذار بعد قشنگ بشین با عشق مادری کناون کوچولو و کنجکاوه و در حال کشف تا ۴ سالگی ز ...

باور میکنید جای طبقه بالای بالای کمد دیواری بوده،از طبقه ها می‌ره بالا برمیداره

خب اینا را جای درست بذار بعد قشنگ بشین با عشق مادری کناون کوچولو و کنجکاوه و در حال کشف تا ۴ سالگی ز ...

وای من همش بهش میگم نکن

یعنی اعتماد به نفسش از بین رفته؟دوسال و هفت ماهشهر

چکار کنم جبران بشه؟

ببین کارایی که می‌کنه واقعا اذیت کنندست،مثلا برنجا رو توی سفره برمیدارع می‌ریزه کف خونه می‌ریزه بالا روی سرمون

فکر کن من تازه جارو کردم همه جا نابود میشه

بعد اون غذاییه که با زحمت پختم

باباش هم میگه من که دزدی نمیکنم حمالی کردم اینا خریدم