2777
2789
عنوان

کسی که چند بار خودکشی می‌کنه و نمی‌میره چه موجودیه

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 57 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیش تراپیست رفتی ؟ چرا میخوای بمیری

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من دو بار خودکشی کردم 19 سالم بود هیچیم نشدالبته به زندگی بعد از مرگ اعتقادی ندارم بعدش هیچی نیست

اگر هیچی نیست پس ما برای چی آفریده شدیم؟

خداوند توی قرآن گفته من هیچ چیزی رو بیهوده نیافریدم 

و همچنین گفتن اون دنیا خیلی بزرگتر و عظیم تر از اینجاس 

چرا آخه عزیزم چند سالته؟

26 همه ی زندگیم گره خورده گره کور

پدرمادرم اخلاقشون بده و آرامش رو گرفتن ازم 

روح خودم نابود شده 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

پیش تراپیست رفتی ؟ چرا میخوای بمیری

رفتم 

حس میکنم نمیتونم اینجا دیگه ادامه بدم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بلدنیسی

بخدا بلدم یه بار ده بسته قرص خوردم 

فقط حالم خیلی بد شد و کف بالا آوردم ولی خوشحال بودم که میمیرم 

ولی نمردم متاسفانه 

جان سختی😄

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

26 همه ی زندگیم گره خورده گره کورپدرمادرم اخلاقشون بده و آرامش رو گرفتن ازم روح خودم نابود شده

چرا ازدواج نمیکنی راحت بشی؟ منم تو خانواده سمی بزرگ شدم سی سالگی ازدواج کردم خیلی زجر کشیدم داداشام از خونه فرار کرده بودن بدبخت شدن الان خونه شوهرم با همه سختیاش برام راحته ازدواجمم جور نمیشد خواستگار زیاد داشتم ولی مشکل شخصیتی داشتن یا باهم جور درنمیومدیم منم همش صبح تا غروب سرکار بودم میگفتم خوبه باز چند ساعت پدر مادرمو نمیبینم حداقل خیلی اذیت شدم الانم که ازدواج کردم هنوز کابوس میبینم هنوز تنفر دارم بهشون

چرا ازدواج نمیکنی راحت بشی؟ منم تو خانواده سمی بزرگ شدم سی سالگی ازدواج کردم خیلی زجر کشیدم داداشام ...

ازدواجم هم به مشکل خورده و هرکس میاد راشو میگیره و می‌ره  پشت سرشم نگاه نمیکنه 

بخدا هیشکی فک نمی‌کرد من سرنوشتم انقد سیاه باشه