2777
2789

قدیم ها از زندایی گرفته تا دختر همسایه تو نگهداری بچه کمک میکردن اما الان همه بار به دوش یه زن به اسم مادره واقعا تو این زمونه یه زن پاره میشه تا بچه بزرگ کنه البته بعضی ها هم هستن که بی خیال ترن ولی من نه 

واقعا اون هایی که از دوتا بیشتر میارن مادر فولادی ان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه دونه دارم از همین سختیاش انقدر به ستوه اومدم که دیگه نخواستم حالا همه بهم میگن پشیمون میشی حتما یکی دو تا دیگه بیار همش حس بلاتکلیفی و تردید و موندن سر دوراهی دارم🥴

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

من ۳تا دارم ۳بار پوستم کنده شده

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

و منی که سومی هم تو راهه و نمیدونم کدوم سمت بمیرم که قبله باشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
منم دودلم

خاستم نظرمو بگم منم ی پسر سه ساله دارم سر قضایایی خیلی سختی کشیدم انا با این وجود دلم میخواد یکی دیگه بیارم دلیلشم اینه ک دوست ندارم در اینده تنها بمونه.‌.. ب هرحال پدرمادر همیشه جوان نیستن ابدی نیستن .. اون بچه نیاز داره ب خاهر برادر ‌‌... عمو خاله دایی جای خود .. خواهر برادرم جای خود... 

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏