2777
2789

از پسش بر نمیام بخدا میخوام جدا شم 

خیانت کرده همراه با من تو عقد با یکی دیگ بوده بارها اشک منو دراورده و بی اعتنا گرفته خوابیده یا بدتر با حالت عصبانیت نگاهم میکنه و بی تفاوت رد میشه ،بعد سر چی اشک منو دراورده یا پرخاش میکنه سر اینکه چرا مثلا دستمالت افتاد تو مهمونی چرا تو مغازه لباس فانتزی نگاه کردی چرا ....بعد مشکل من باهاش سر اینکه یکی دوبار فحش داده بهم تو عصبانیت وقتی عصبانی میشه دیگ منو نمیشناسه هیچ اعتراضی حتی با کلی قربون صدقه نمیتونم بهش بکنم،چشماش هرز میپره،تو مهمونی من یادم نیس خواهر من چی پوشیده این میگه فلانجای لباسش باز بود دامادتون بی غیرته،خیانتم کرده یه هزارتومنی تاحالا از هزینه های منو تداده،تو شرایطشم قرارش دادم امتحانش کنم دروغ گفته ک نده،به غیر از خرج عقد و نامزدی و لباس عید خارج از اینا در حد یه بار سوپر مارکت رفتن

دلم میخواد یه چیز خوب جوابشو بدم 

من گریه میکنم بیتفاوت برخورد میکنه بعد قهر میکنه من باید باهاش اشتی کنم ،بعد اگر من دارم گریه میکنم یکی دوبار صدام کنه جواب ندم بعد مثلا قهر میکنه ک چرا من اومدم اشتی کنم تو اوکی نشدی 

ببین 

اینکه خودتو ازش بگیری 

بدترین تنبیهه براش 

بذار یه چیزی رو هم برات شفاف کنم چون منم عین تو تو رابطه با سواستفاده گر خودشیفته بودم 

بعد اینکه باهاش کات کردم تا چند روز خبری ازش نبود یکی دو هفته ، بعدش که دوزاریش افتاد منو کاملا و حقیقتا از دست داده اومد شروع کرد به گریه و خواهش و التماس و غلط کردن و... و میگفت که من درست شدم اصلاح شدم و...

(این آدم تماما رفتار هاش مثل پارتنر تو بود) 

منم بهش فرصت دادم و شاید باورت نشه !!! دفعه بعدی که رفتیم بیرون سر یه اختلاف نظر پیش پا افتاده همون توهین ها همون آش و همون کاسه ...

بعدا خودم وارد رشته روانشناسی شدم و خیلی چیز ها رو فهمیدم...  اینکه تمام اون خواهش التماس ها دلیل جسمی و مغزی و هورمونی داره علاوه بر دلیل روانی ...

خلاصه تاپیک جدیدت رو دیدم خواستم این پیش آگاهی رو بهت بدم که توی این تله نیوفتی ... تله ی بازگشت افراد خود شیفته ... 

قرص و محکم جدا شو ازش. ❤️

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش با جدایی اوکیه ؟ اگر فکر میکنی سنگ میندازه جلو پات گاهی بدون اینکه بفهمه صدا داد و بیدادشو ضبط کن خلاصه سعی کن مدرک جمع کنی . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ببین اینکه خودتو ازش بگیری بدترین تنبیهه براش بذار یه چیزی رو هم برات شفاف کنم چون منم عین تو تو راب ...

وااای مرسی عزیزم خیلی خوب و کامل گفتی دقیقا حدس میزنم همین روالو پیش ببره قشنگ ازش برمیاد 

خیلییی خیلییی ممنونتم ک بهم گفتی این قضیرو با اینهمه اعصاب خوردی و فشار ب این قضیه فک نکرده بودم اصلا انگار با یه اسنان طرف نیستی انگار واقعا مثلا طرف بیمار روانی حرفاشون رفالراشونو نمیتونی باور  کنی 

خودش با جدایی اوکیه ؟ اگر فکر میکنی سنگ میندازه جلو پات گاهی بدون اینکه بفهمه صدا داد و بیدادشو ضبط ...

اره اینم فکر خیلی خوبیه افرین دقیقا باید ضبط کنم 

والا هنوز تو استارت کش مکشم خودش یه حوری خیلی غیر قابل پیش بینی فقط میدونم برخلاف ظاهر باغیرتی ک ب خودش میگیره خیلی بی غیرت و سیب زمینی تر از این حرفاس 

وااای مرسی عزیزم خیلی خوب و کامل گفتی دقیقا حدس میزنم همین روالو پیش ببره قشنگ ازش برمیاد خیلییی خیل ...

دورت بگردم عزیزم خیلی خیلی خوشحالم که تونستم کمکت کنم 🩵 تو خانوم عاقلی هستی و مطمئنم از پسش برمیای. خیلی مراقب خودت باش و محکم و قاطع باش. بعدا از خودت تشکر میکنی . ❤️

اره اینم فکر خیلی خوبیه افرین دقیقا باید ضبط کنم والا هنوز تو استارت کش مکشم خودش یه حوری خیلی غیر ق ...

عالیه💜 فکرت درسته 💜