2777
2789

اگر واسه یبوست و اینا میخای حرف بزنی که تو تاپیکهای قبلیت بهش اشاره کردی  محاله کسی برات گزارش بزنه و تعلیق بشی.

اما اگر کاربر آقا هستی و میخای از خاطرات مادرت بگی اره گزارش میزنیم تعلیق بشی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اگر واسه یبوست و اینا میخای حرف بزنی که تو تاپیکهای قبلیت بهش اشاره کردی محاله کسی برات گزارش بزنه ...

سپال جنسی داشتم آقا هم نیسم بیخیال 

درهاست دوستی دادن دستشون درد نکنه سوالمو ازشون پرسیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپال جنسی داشتم آقا هم نیسم بیخیال درهاست دوستی دادن دستشون درد نکنه سوالمو ازشون پرسیدم

خدا قوت بهت .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

یه کاربری بود که همه مدل تاپیکی داست میگفت تازه عروسم و حتی تاپیک زده بود عکس جهیزیه هم گداشته بود دیگه همه بهش اعتماد کردنو و همه جوابای مثبت ۱۸ رو با خیال راحت بهش می‌دادند و بعدها بچه ها کشف کردن که یه مرد کثیف و لجنه 

یه کاربری بود که همه مدل تاپیکی داست میگفت تازه عروسم و حتی تاپیک زده بود عکس جهیزیه هم گداشته بود د ...

انقدر زیادن 

چندباری زن نماها اومدن شخصیم سوالای چرت میپرسیدن 

من از اون موقع دیگه درخواست ها رد میکنم 

چجوری کشف شد خدایی😂

دیگه یه عده کارآگاه تو سایته متخصص شناخت اینجور ادمها😂😂 نمیدونم چقدر تیزن که زود میفهمن