2777
2789

یعنی کارما ؟ 

من سر مسأله گذشته نامزدم دم مراسم باهاش کات کردم (فهمیدم قبلا اعتیاد داشته الان نداره )

الان مامانم را قلبش بسته است نیم ساعت پیش بابام پاش ضرب دیده آوردنش خونه نمیتونه راه بره 

مطمعنم نامزدم خیلی خیلی خیلی دلشکسته است از دستم و همیشه خدا خقشو میگیره و آدم خوبیه و مظلومه 

ولی همش میگم من گناهم چیه که با استرس وارد زندگی مشترک بشم ؟؟ 

چیکار کنم بنظرتون دعایی چیزی بخونم 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئله به این مهمی رو مخفی کرده، خیلی نکته منفی بزرگیه

اعتیادش نه، پنهان‌کاری بده

اگه با لحن بد و توهین جدا شده باشی دلش می‌شکنه طبیعتا ولی دلیل نمیشه مادر و پدرت جواب پس بدن

تصمیم درستی گرفتی بنظرم نمیدونم بازم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بهت نگفته بوده عزیزم، درواقع فریبت داده به هرحال وابسته شدی،حق داشتی نمیشد با ترس زندگی کنی، ربطی ند ...

مرسی  یکم آروم شدم 🙏🌹🌹همش حس عذاب وجدان دارم برای تصمیمم

مسئله به این مهمی رو مخفی کرده، خیلی نکته منفی بزرگیهاعتیادش نه، پنهان‌کاری بدهاگه با لحن بد و توهین ...

اونم ۷ سال اعتیاد 

خدا شاهده دو ساله دارم کلنجار میرم که چون آدم خوبیه باهاش ادامه بدم میبینم با شک نمیشه 

اونم ۷ سال اعتیاد خدا شاهده دو ساله دارم کلنجار میرم که چون آدم خوبیه باهاش ادامه بدم میبینم با شک ن ...

هفت سال خیلیه

پاک شدنش خوبه اما باید همون اول می‌گفت

بدنش مخصوصا مغز کلی آسیب دیده بخاطر مصرف 

سلامتی جسمی و روحی اینا اصلا شوخی‌بردار نیست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اصلا اصلا اصلا ربطی نداره

بسیار کار عاقلانه ای کردی و دیگه فکرشم نکن 

بابای من وقتی ازدواج میکنه ترک کرده بوده و الان هفتاد سالشه و توی این هفتاد سال بازم چهل بار ترک کرد و نتونست مقاومت کنه و چه سختی ها که ما از بابت اعتیادش نکشیدیم

همیشه یادت باشه یه معتاد ترک نداره اینو من که مددکار اجتماعی بودم و آدم های زیادی رو بردم ترک اعتیاد بهت میگم اصلا فکر اینکه بهش اعتماد کنی با مزخرفاتی چون مظلومه و آه‌ش میگیره و...... از سرت کامل دور کن و حتما با آدمی که سابقه اعتیاد نداره ازدواج کن تا خودتو و بچه های آیندت رو بدبخت نکنی آدم خوب و با اخلاق با اعتیاد میشه غول هفت سر اصلا اعتماد نکن و شک نکن دوباره روزی با هر سختی وسوسه میشه و احتمال بازگشتش زیاده