2777
2789

همراهتون توی بچه داری هستن؟ 

من شوهرم از پنج صبح تا ۸ شب سر کاره بعد یکم با بچه هست میخوابه تا صبح

از خانواده و همه هم دورم مدام خودم با نوزادم

خیلی عصبی و زشت شدم😓😓🥲کلی میتوپم به شوهرم

وقتی میریم شهر مامانم و مادر شوهرم بازم بچع با منه فقط فرقش اینه خونه داری زیاد نمیکنم

شما چقدر کمکی دارید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جز شوهرم هیچ کمکی ندارم کار شوهر من اینجوریه دو روز نیست شب و روز تنهام اندفعه دیگه خونه نموندم اومدم خونه خواهرم دو روز اینجام فردا میرم خونه خودمون کلا بچه سخته خیلیییی شبم خواب ندارم تا صبح ده بار بیدار میشم😭

منم هیچی 

خیلی سخت گذشت

داغون شدم

جسمم

اعصابم

شوهرمم بیکار بودا ولی دلش میکشید ده دقیقه نگهش میداشت برم کاراروانجام بدم

خوبه شوهرت سرکاره خسته است 

برای من میرفت خونه ننه اش ساعت ها نمیومد

من دست تنها بابچه کارای خونه انجام میدادم بچهدبغل

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شوهرت کارش خیلییی طولانیهکار شوهر من دست خودش بوداما بازم ما واسش مهم نبودیم و نیستیم

اره شغلش خیلی سخته واقعا

ولی من خیلی تحلیل رفتم کاش منم استراحتی داشتم

حداقل اون تا صبح میخوابه من چی

پسرم شکموعه صد بار بیدارم میکنه

اخی عزیزم

منم اون موقع که بچه هام کوچیک بودن شوهرم خیلی کار میکرد خودم تنها بودم الان ولی خود شوهرم حسرت داره دلش بجه ی کوچیک میخواد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت