2777
2789

ی سوال داشتم

من خودم ابروهام پر هست یعنی میرم ارایشگاه و هرکی میبینه میگه ابرو هات خوبه

اما قسمت انتهای ابرو از بالا و تاج یکی از ابروهام خیلی خالی بنظرمیاد نسبت به بقیه آبروم

طوری ک وقتی اصلاح میکنم اگر لیفت کنم خوبه وگرنه اصلا قرینه به نظر نمیاد

خیلی هم اهل آرایش و اینا نیستم

بنظرتون برای قرینه سازی ابروهام چه کار کنم؟فیبروز بهتره یا میکرو؟ چون نمیخوام همش لیفت کنم

اینا باعث نمیشه ابروهای خودم بریزه؟

من میکرو کردم راضی ام 

نه ریزش نداشتم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه؟میخوام خیلی طریف باشه چون از کارایی که تابلو باشه بدم میاد

اره من جای خوب رفتم 

ولی میکرو هم دیدم که افتضاح باشه ها 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اره جاش خیلی مهمه موندم کجا برم ک خوب باشه

ببین تو شهرتون کی هست 

پیج اینستاش رو بزن نمونه کارهارو ببین

ممنونبنظرتون از تو عکس میشه تشخیص داد ک خوبه؟

اره 

ولی میتونی حضوری هم بری ببینی 

منم همین کارو کردم