2777
2789

سلام چطورین

من دهم معماری هستم از هنرستان می‌دونم برای این حرفا خیلی زوده ولی کمک می‌خوام ذهنم درگیره.

من به زبان علاقه مندم ولی اومدم معماری چون میدونستم توی آموزشگاه ادامه بدم و به انسانی علاقه نداشتم(برای رفتن به رشته زبان باید 3 سال انسانی خوند) حالا نمیدونم معماری رو تا جایی که می‌دونم ادامه بدم و برم دانشگاه درکنارش زبان، یا توی دانشگاه زبان بخونم؟ هنرآموزم گفت از سال 12م میتونی کار معماری رو شروع کنی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام دوستای قشنگم ما تازه آنلاین شاپ مونو راه انداختیم نیاز به حمایت شما داریم 🥹🙏💖

اگه میشه یه سر به پیج مون بزنید فالومون کنید کلی لباس جدید قراره بیاد🥹💕خیلی قیمتامون خوبن 

آیدی اینستاگرام:   elysha.shop

اگه پول داری برو دانشگاه آزاد رشته زبان

آزاد راستش زیاد دوست ندارم

ولی خب اگه نخوام کنکور بدم حتما بهترین گزینه هست دیگه

مشکل اینه نمیدونم معماری رو ادامه بدم یا زبان رو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

والا ما ریاضیم میگن میشه کنکور زبان داد

آره خب برای شدن که میشه

ولی نمیدونم زبان رو ادامه بدم یا معماری(توی دانشگاه)

همزمان با مدرسه زبان بخون عمومیاتم نمره بالا بگیر

بعدم کنکور زبان بده دبیری زبان قبول شو

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

همزمان با مدرسه زبان بخون عمومیاتم نمره بالا بگیربعدم کنکور زبان بده دبیری زبان قبول شو

واقعا میشه؟نمیدونم کدومش بهتره که بخوام ادامه بدم

رشته های دیگه م کنار زبان میشه خوند البته اگه توانایی شو دارین و علاقه مندین وگرنه برین دنبال چیزی ک ...

علاقه مندیم زبانه

آزاد راستش زیاد دوست ندارمولی خب اگه نخوام کنکور بدم حتما بهترین گزینه هست دیگهمشکل اینه نمیدونم معم ...

اونیو ادامه بده که علاقه داری.. منو دوستم رشته تجربی بودیم اون دانشگاه رفت پیام نور رشته زبان الانم شده معلم زبان

🦋

واقعا میشه؟نمیدونم کدومش بهتره که بخوام ادامه بدم

شدنش که میشه بنظرم دبیری هم خیلی خوبه و ریسکی نیستش

همزمان هم میتونی خارج از مدرسه تدریس کنی و درامد خوبی داشته باشی

معماری خیلی رشته جذابیه ها ولی خب تضمین شغلیی نداره 

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

اونیو ادامه بده که علاقه داری.. منو دوستم رشته تجربی بودیم اون دانشگاه رفت پیام نور رشته زبان الانم ...

واقعا همینطوره...

بعضیا بهم گفتن توی دانشگاه زبان نخون معماری رو ادامه بده مدرک جدا توی آموزشگاه بگیر برای زبان ولی نمیدونم راه درست چیه

شدنش که میشه بنظرم دبیری هم خیلی خوبه و ریسکی نیستشهمزمان هم میتونی خارج از مدرسه تدریس کنی و درامد ...

آره واقعا...

واقعا همینطوره...بعضیا بهم گفتن توی دانشگاه زبان نخون معماری رو ادامه بده مدرک جدا توی آموزشگاه بگیر ...

ببین خواهر زاده من رشته معماری خوند الان تو یه دفتر مهندسی سرکاره حقوقش به ماهی۱۰تومنم نمیرسه. باید آزمون بده مهرنظام مهندسی بگیره خودش دفتر بزنه که اونم سخته قبول شدنش 

🦋