2777
2789
عنوان

از بختک تجربه دارین

56 بازدید | 10 پست

دوستان وضعیتمو میگم حالا نمیدونم بختکه یا ن

وقتی تنها میخوابم نمیتونم بیدارشم ینی توی خواب کاملا میبینم ک تو اتاق خوابیدم ولی نه میتونم حرف بزنم ن تکون بخورم و همزمان از یه صدایی هم میترسم حالا هررررکار میکنم نمیتونم تکون بخورم یا بیدارشم 

خیلی اذیتت کننده است

نمیدونم چیه اسم این شرایط

غرق در افکار پوچ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من ی بار روم افتاد انقد ترسیدم که از اون شب هر شب این الکرسی میخونم دیگه نیوفتاده

تازه من یک سایه سیاه کنارم انگار بود و یک انرژی منفی فوق العاده بدی حس میکردم 

https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=59g6w2

قبلاً آره ولی تازگیا نه هرچی فشار میاوردم چشامو باز کنم نمیتونستم 

یه مدت تو یه خونه ای مستاجر بودیم دوبار تو خواب این اتفاق برام افتاد تنها بودم تو خونه هشیار بودم ولی نه می‌تونستم دست و پامو تکون بدم نه چشامو باز کنم حس میکردم یکی داره دست می‌کشه روی تخت موهای تنم سیخ شده بود 

اره بهش میگن بختک یا فلج خواب

به خرافات و چرت وپرت ها گوش نده

ریشه علمی داره خودت برو بخون دیگ 

من خیلییییی اینطور شدم البته الان خداروشکر اونطور نمیشم

من همیشه تو خواب پهلوم درد میکرد گاهی چیزی میدم چون چشما نیمه بازن گاهی می‌شنوم و...

باید انگشت دست و یا پاتو تکون بدی تا خودتو بیدار کنی 

یک مدت امتحان کن قلقش میاد دستت 

👊
قبلاً آره ولی تازگیا نه هرچی فشار میاوردم چشامو باز کنم نمیتونستم یه مدت تو یه خونه ای مستاجر بودیم ...

وای آره دقیقا منم همینطوری میشم

دهنم پر از تبخال شده از ترس

غرق در افکار پوچ....