2777
2789
عنوان

کسی مسابقه صد رو میبینه

67 بازدید | 5 پست

فینالش رو میخواستم دیشب ببینم که فوتبال شد امروزم تو لیست پخش شبکه سه نیست پس چیشد؟؟

همونی که میان بالا دو نفر باهم دوئل دارن

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

جایزش چیه من آخر نفهمیدم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

جایزش چیه من آخر نفهمیدم

پوله نمیدونم چقدره سرچ کن شاید اومد

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوله نمیدونم چقدره سرچ کن شاید اومد

همه جارو دیدم اصلا حرفی از مقدار جایزش نیست فقط نوشتن جایزه بزرگ اونطوری هم که شرکت کننده ها از برنامه ریزی خرج کردنش میگن به نظرم میلیاردی باشه🤔😮

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

همه جارو دیدم اصلا حرفی از مقدار جایزش نیست فقط نوشتن جایزه بزرگ اونطوری هم که شرکت کننده ها از برنا ...

میلیارد فکر نمیکنم دیگه نهایت بالای پونصد باشه

همه جارو دیدم اصلا حرفی از مقدار جایزش نیست فقط نوشتن جایزه بزرگ اونطوری هم که شرکت کننده ها از برنا ...

اگر میلیارد بود تا الان صد باره گفته بودن