2777
2789
خوبه چند روز خوردی؟ به نظرت تا یک ماه منم مثل تو 8 کیلو اضافه میکنم

تقریبا یه ماه خوردم به قوطیش الان قوطی دوم شروع کردم 

آره بابا تضمینی 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اگه مشکل مالی نداری من ی دکتر میشناسم پبجشو بدم بهتخودم رفتم پیشش اضافه کردم ولی رعایت نکردم لاغر شد ...

من دکتر رفتم 2 کیلو بیشتر اضافه نکردم اونم تو 3 ماه من فقد قرص یا پودر چاقم میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دکتر رفتم 2 کیلو بیشتر اضافه نکردم اونم تو 3 ماه من فقد قرص یا پودر چاقم میکنه

خب اونم قرص میده 

اما من رفتم از عطاری قرص رویال خریدم ۲ کیلو اضافه کردم ولی پریود نشدم ۳ ماهه

مرسی گلم اصل و غیر اصل داره؟

فدات نمی‌دونم والا من خواهرم اولین بار خرید از همین باسلام من دیدم چاق شد منم گرفتم تو باسلام بزنی میاره غرفه هم مال همدانه قیمتش هم 140یا هم 150

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

قیمتش خوبه حاضرم 10 میلیون بدم چاق بشم 17 سالمه خیلی لاغرم

آره قیمتشون خوبه از بقیه دارو های چاقی 

تازه میخام قرص فت فست و چهل گیاه رو هم بخورم

نه نخور همین بخوری چاق میشی 

این طبیعی من گین اپ هم قبلاً خوردم اونم معجزه ای بود

ولی خب شنیدم عوراض زیادی دارن

نه نخور همین بخوری چاق میشی این طبیعی من گین اپ هم قبلاً خوردم اونم معجزه ای بودولی خب شنیدم عوراض ز ...

رفتم تو. گوگل زدم نوشته بود نازایی میشی خیلی میترسم به نظرت راسته

رفتم تو. گوگل زدم نوشته بود نازایی میشی خیلی میترسم به نظرت راسته

پس نخور نمی‌دونم تا چقد درسته 

من که بچه دارم خوردم