2777
2789
عنوان

بنظرتون یه روز پشیمون میشم

129 بازدید | 20 پست

آدمی هستم که خیلی عاشق بچم همیشه دوست داشتم دوتا دختر داشته باشم ولی از مردا متنفرم وکینه دارم دلیلشم وقتی میبینم زنا بعد ازدواج تبدیل به برده مرد میشن قوانین ازدواج میبینم تبعیض های بین زنو مردو میبینم قتلای ناموسی و.‌‌‌..کلی چیزایی دیگه حالم بهم میخوره از ازدواج کینه ونفرتم از مردا بخاطر جامعه مردسالاری بخاطر همین تصمیم گرفتم تا آخر عمر ازدواج نکنم ولی از یه طرفم عشق به بچه ولی میترسم ازدواجم کنم این طرز فکرم این نفرتم به مرد زندگیمو جهنم کنه چون واقعا ازشون کینه دارم بخاطر این چیزا ومطمئنم نمیتونم کنار بیام از یه طرفم آرزوی دلم 

نگید بچه از پرورشگاه چون دوست دارم بچم از وجود خودم باشه 

نگید مرد خوب پیدا کن چون مرد هر چقدرم خوب باشه باز جو جامعه وتمام حقوقم دست اونه حتی اگه اون حقوق روهم بهم بده نمیتونم کنار بیام که چیزایی که حق هر انسانه اون باید بهم بده

نظرشما چیه کدوم راهو انتخاب کنم پشیمون میشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من واقعا از مردا کینه دارم 

خخخخخ واقعا فازتونو درک نمیکنم تو هر دو جنسیت خوب و بد داریم منم زن بد زیاد دیدم پس حالا باید بگم من از همه زنا متنفرم ؟😂🤣😂🤣😂🤣

شششپشجپیب۹ق۹جرمرمدج

خخخخخ واقعا فازتونو درک نمیکنم تو هر دو جنسیت خوب و بد داریم منم زن بد زیاد دیدم پس حالا باید بگم من ...

من نمیگم همه مردا بدن

کی گفتم؟

میگم چون همه چیز به نفعشونه ازشون کینه دارم حتی بهترین مردا ولی عاشق بچم

عزیزم ازدواج نکن چون هرچی نوشتی حقیقت داره. صبر کن شاید چندسال اینده معجزه شد یه مرد خوبی پیدا شد

از همیشه بوده هر چی فکر کنی همون جزب میشه این بنده خدا با این همه تنفر و کینه که داره زندگی رو رو خودش جهنم کرده و هیچوقتم مرد خوب پیدا نمیکنه

شششپشجپیب۹ق۹جرمرمدج

۲۳

خب هنوز تجربت خیلی کمه تا چند سال دیگه نگاهت به همه چی تغییر میکنه حتی به بچه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من نمیگم همه مردا بدن کی گفتم؟ میگم چون همه چیز به نفعشونه ازشون کینه دارم حتی بهترین مردا ولی عاش ...

خب چشمت باز کن انرژیت مثبت کن قطعا یه پسر خوب میتونی پیدا کنی

شششپشجپیب۹ق۹جرمرمدج