2777
2789
میشه یکیتون لطف کنه درست کردن پنکیک رو بگه

تخم مرغ رو خوب هم بزن، کمی وانیل با دو قاشق شکر اضاف کن یه نوک انگشت نمک، هم بزن قاطی که شد یه قاشق روغن، دوسوم لیوان شیر، اضاف کن و هم بزن بعد هم ازدواج و ببینم پودر،، من گلاب اضافه میکنم طعم و عطر بهتری میگیره 

ازمن بزرگن اماهرروزبیدارمیشم صبحونه اماده میکنممممم بعدخوراکیای مدرسشون اماده میکنم بیشترروزاچای کرک ...

😲😲😲😲😲😲😲  من خیلی مثلا خودم دلسوز بخوام نشون بدم به بچه ام می گم لیوانت برداشتی اونم می گه بله.   همین 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمن بزرگن اماهرروزبیدارمیشم صبحونه اماده میکنممممم بعدخوراکیای مدرسشون اماده میکنم بیشترروزاچای کرک ...

اصلا شکلات و کاکائو و شکر بیشتر فعالی میاره و تمرکز از بین می بره 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

😳😳من به فرزندی قبول کن قول می دم مثل ادم درستی بخونم 🥹🥹🥹

🤣🤣🤣

عزیرم اونقدر سر مدرسه اش زحمت میکشم کو قدر دان 

کلاس چهارم 

الان خمیر جادویی درست مردم شب بورک سیب زمینی و کالباس درست کنم بزارم فردا ببره 

هر شب پنج سوال تستی تیز هوشان حل می‌کنم باهاش 

صبح ها شش و نیم بیدار میشم شعله سماور زیاد می‌کنم چای تازه دم دم می‌کنم ظرف میوه آماده می‌کنم موز و سیب و نارنگی و

هرروز صبحانه یک استکان چای با رنگینگ یا تخم مرغ ربی یا ابپز یا ماست و مربا 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میشه یکیتون لطف کنه درست کردن پنکیک رو بگه

یه دونه تخم مرغ با دو نیم قاشق غذا خوری شکر و یه قاشق عسل و دو نیم قاشق روغن مایع و وانیل و هم میزنم یه پیمانه شیر میریزم یه پیمانه آرد و یه قاشق چایخوری بکینگ پودر رو الک میکنیم با مواد هم می‌زنیم هر بار دو ملاقه کوچیک میریزم روش درپوش با دمکنی میزارم عرق نکنه بعد چند دقیقه که روش حباب زد و یکم سفت شد برمیگردونم اون سمت یکی دو دقیقه بمونه برش میدارم

😲😲😲😲😲😲😲 من خیلی مثلا خودم دلسوز بخوام نشون بدم به بچه ام می گم لیوانت برداشتی اونم می گه بله ...

شماکارت درسته من. بچه هامولوس باراوردم که اشتباهه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

😲😲😲😲😲😲😲 من خیلی مثلا خودم دلسوز بخوام نشون بدم به بچه ام می گم لیوانت برداشتی اونم می گه بله ...

بچه ی تو از بچه های ما قدردان تر میشه و زرنگ تر 

چون خودش بیدار میشه هر کار می‌کنم 

در زمان دانش اموری و کودکی من از اول راهنمایی خودم بیدار میشدم یک لیوان شیر بت کیک خانگی میخورد حاضر میشدم میرفتم پدر و مادرم رو در خواب بوس میکردم میرفتم 

مادر میگفت جیزی خوردی میکفتم اره بابام میگفت پول بردار میگفتم مال دیروز رو هنوز هرج نکردم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اصلا شکلات و کاکائو و شکر بیشتر فعالی میاره و تمرکز از بین می بره

ابتدایی نیستن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

🤣😂😂😂😂تو یه مادر نمونه ایی

تازه بچه ام کلی موقع رفتم باهام خداحافظی می کنه ومی گه مامان دوست دارم 😅

ساعت ۶:۳۰ تا ۷ اتفاقا راحته درشت خورد میکنم تو قابلمه کوچیک سریع سرخ میشه

بوی سرخ گردنی سر صبح 

خوب نیستا 

به جاش ابپز کن له کن مایونز برن چند تکه کالباس برن توش ساندویچ کن بخوره

چند سالشونه؟