2777
2789

ساندویچ مینی برگر سالاد الویه 

بورک سیب زمینی 

بورک کالباس 

بورک گوشت 

درنابرگر شیرین عسل چیچک 

هرروز یک ظرف میوه خرد شده به علاوه یک مینی برگر یا بوزک یا درنا برگر یا چیچیک

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ساندویچ تخم‌مرغ آب‌پز یا املت با خیار/گوجهکره بادوم‌زمینی و موز یا سیب برش خوردهمرغ پخته با کاهو و گ ...

وووو،، بابا یه نون پنیر گردو سبزی، یه چیز ساده نکنید این کارها،، هرروز بچه میاد میگه فلانی اینو آورده اونو آورده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اینجوریه که منم کله پاچه و چلو کباب می زارم

نه اونا بوش قویه خوب نیست😂

واقعا من ابتدایی که بودم مامانم همینارو میذاشت صب 5 بیدار میشد انواع اقسام غذا میپخت برام😂💔💔

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

یا خدا اول صبح چه حوصله ای دارید شماهامن فقط وقتی سرویس میاد در باز می کنم بچه رو می اندازم بیرون و ...

دیگه مجبوریم چیکار خوشم نمیاد هر روز کیک و خوراکی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
وووو،، بابا یه نون پنیر گردو سبزی، یه چیز ساده نکنید این کارها،، هرروز بچه میاد میگه فلانی اینو آورد ...

خب گفت پنیر نمیخوره

چیز خاصیم نیستن که

میتونه بره ی گوشه خوراکیشو بخوره تو کلاس نخوره بوش پخش شه

یا خدا اول صبح چه حوصله ای دارید شماهامن فقط وقتی سرویس میاد در باز می کنم بچه رو می اندازم بیرون و ...

ازمن بزرگن اماهرروزبیدارمیشم صبحونه اماده میکنممممم بعدخوراکیای مدرسشون اماده میکنم بیشترروزاچای کرک یاشکلات داغ یانسکافه یاچای ماسالاهم درست میکنمممم میریزم داخل تراوول ماگاشووؤن ببرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ساندویچ مینی برگر سالاد الویه بورک سیب زمینی بورک کالباس بورک گوشت درنابرگر شیرین عسل چیچک هرروز یک ...

😳😳من به فرزندی قبول کن قول می دم مثل ادم درستی بخونم 🥹🥹🥹

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

از گوگل و چت جی پی تی هم پرسیدمولی دلم میخواد یه نفر همون جور که خودش درست میکنه بگه

یک تخم مرغ و سه تا قاشق شکر و یکم وانیل و با چنگال هم بزن.

بعد دو تا قاشق روغن مایع و یک پیمانه شیر بهش اضافه کن و هم بزن.یک پیمانه هم ارد و الک کن و با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر کم کم بهش اضافه کن و مخلوط کن ک مثل مایع کیک روان بشه.خیلی صفت نکن.

بعدش با ملاقه بریز داخل تابه داغ بدون روغن وقتی روش حباب زد برگردون.مقدار اردش باید دستت بیاد چند بار بپزی