2777
2789

اینا رو هر روز میبره

پیش دبستانیه

از این ظرف غذاهای ۳ تایی گرفتم 

یه قسمت خرما و گردو و مویز

یه قسمت میوه پوست کنده

یه قسمت هم کیک خونگی یا لقمه

همه رو هم برمیگردونه

کلوچهپنکیک سیب زمینی سرخ کرده با سساگه کوکو داشته باشیم انواع کوکو

یا خدا اول صبح چه حوصله ای دارید شماها

من فقط وقتی سرویس میاد در باز می کنم بچه رو می اندازم بیرون و در می بندم 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انواع یاندویچادرست کن من صبح شکلات صبحونه بانون تست وموزدادم ظهراومدن غرزدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کلوچهپنکیک سیب زمینی سرخ کرده با سساگه کوکو داشته باشیم انواع کوکو

ساعت چند بیدار میشی سیب زمینی سرخ میکنی😕

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یا خدا اول صبح چه حوصله ای دارید شماهامن فقط وقتی سرویس میاد در باز می کنم بچه رو می اندازم بیرون و ...

🤣🤣🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سیب زمینی و قارچ سرخ کرده یا سالاد ماکارونی (دارم چیزایی که خودم واسه مدرسه میخوامو میگم😂💔)

اگه اینجوریه که منم کله پاچه و چلو کباب می زارم 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!