2777
2789

۸ ساله ثدمو گزاشتم به همچی رسوندم خونه ماشین از شکم زدن قسط وام دادم نخاسم از اطرافیان خاهر برادر فک فامیل عقب بمونیم اونوقت چون کارت یارانه دستم بود بخاطر قهر چنروزه ترک خونه رفته کارت یارانرو سوزونده.....

بی وفایی چقد مرتیکه عوضی بچت پیشم بود لاقل بخاطر خرج بچت نمیکردی این حرف مال یسال پیشه اما یه داغی رو دل من گزاشتهاااا 

خیانت دروغ تهمت دزدی بدترین بلاهارو سرم اورده مرده و زندم فرقی نداره براش بخاطر بچم موندم بخاطر نداستن حامی خانواده خوب....

چکارکنم دلم اروم نمیشه یاد خیانت و نامردیای ک درحقم کرده میفتم جگرم میسوزه چکارکنم اروم شم؟؟ 

خب یا جداشو یا ول کن پول بگیر برو خدشی کن

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم۰۴/۸/۲۵     هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲

بمیرم برات عزیزم🥲🥲حق داری خیلیم حق داری

حالا دیگه درکش نکن کمکش نکن به خودت برس ازش مدام طلب کن و برای خودت و بچت خرج کن و ادم حسابش نکن

اشتباه رو همه میکنن از این به بعد مهمه و از این به بعدم فقط خودتی که مهمی🥲

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.