2777
2789
عنوان

ختمی که برای من معجزه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 67 پست
روزرای اول سخته عزیزم ولی ی حال خیلی خوبی داره ی حس خیلی عجیبی میده به آدم ی جوری که دلت میخاد بخونی ...

خودم اهل چله برداشتن هستم ولی میگم اگه یه روز وقت نکنم بخونم چی 

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم اهل چله برداشتن هستم ولی میگم اگه یه روز وقت نکنم بخونم چی

راستش ی حال معنوی خیلی خوبی داری حس میکنی گره های زندگیت در حال باز شدن .بخدا که من خیلی حالم خوب میش وقتی میخونم حس میکنم قلبم آرامش پیدا میکنه .و اینم بگم من خیلی به اعتقاد قلبی میخونم یعنی از روز اولی ک شروع کردم بدون اینک هیچ نشونه ای ببینم باور قلبیم این بود ک این ختم برام معجزه میکنه چون پیام رضایتمندی خیلی هارو دیده بودم حس میکردم برا منم معجزه میکنه و کرد خداروشکر .انشالله شما هم بیاین و بگین حاجت روا شدین 

اره عزیزم همون

نابینا هستم عکس نمیتونم بخونم. ولی متنش تو امضای یکی از کاربران بود باید پیداش کنم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

من یه ماه خوندم .پس چرا حاجت ...چرا؟چجوری خوندی .نیتتون چی بود البته اگه دوست داشتی بگو

گفتم عزیز دلم بالا نیت هامو .راستش شاید از نظر شما بچگونه بیاد ولی برای من تموم دنیام همون پارتنر ام بود و ب طرز عجیبی بهش وابسته هستم خدا روشکر حاجت مو گرفتم