2777
2789

فارغ از جنسیت این موضوع رو به پارتنر یا همسرش بگین؟

اگه آره چرا آره اگه نه چرا نه

خودم : میگم چون اگه من جای اون شخص بودم دوست داشتم کسی این موضوع رو‌فهمید بهم بگه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                            مذهبیون گرامی لطفا ریپ نزنید .باتشکر🤍            ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨                                                مطلب بعدی اینکه یسری از تاپیکام صرفا برای ثبت خاطره هست و نه نظردهی برای همین میبندم پس نپرسین🤍🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیگم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بستگی داره

اگر مدرکی داشته باشم که بهم برچسب دروغگو بودن و دو بهم زنی نزنن آره میگم

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

نه نمیگم چون از لحاظ شرعی درست نیس بین زن شوهر جدایی انداختن و همچین موضوعی برام پیش اومد مطرحش نکرد ...

ولی این اسمش جدایی انداختن نیست 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

اگرم بگم با کل جزییات نمیگم یه گوشه ای میدم چون طرف داغون میشه وبالاخره اون ادم رسوا میشه به گوشه ای بهش میدم  خودش بقیه تجسسارو بکن باید یه سرنخی بدی به طور واضح اگه بفهمه که دیگه نمیتونه خودشو سر پا نگه داره 

ولی این اسمش جدایی انداختن نیست

چرا جدایی انداختنه چون اون طرف به همسرش بد بین میشه تا مدت ها و اعتمادش از بین میره بهتره خودمونو دخالت ندیم تو زندگی کسی و کاسه داغ تر از اش نشیم به قول معروف 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 

دوست همسرم دوست خانم داشتند اما رابطه عاشقانه نبود همسرش میدونست هستند اما عمق رابطه رو نمیدونست منم نمیتونستم بهش بگم دو تا بچه کوچیک داشت همسرش به حرفش گوش نمیداد و موقعیت طلاق هم نداشت گفتن من فقط آزارش میداد

یه سلیطه داشتیم مثل سگ خیانت میکردهرنری ازکنارش ردمیشدبهش میچسبید🫤شوهرش مهندس، پولدار، خانواده دار،خوشگل و جوون بودولی زنه ولگردبودکلا،،همه فامیل خبرداشتن وحتی پدرومادرزنه همه جادنبالش بودن که کمترخرابکاری کنه ولی اون کارخودشومیکردخیلیم عزیزدله شوهره بود💔