2777
2789

یعنی  مهمانی میخوان بریم ۳ دقیقه دیگه  ناخن گیر کجاس حالا ناخن گیر احتیاج نداره.میخوایم بریم سرکار باهم اون شلوار طوسی ام کجاس حالا شلوار طوسی احتیاج نداره.چند دقیقه میخوایم بریم محضر عقد داداشمه چرا ناهار برام غذای خوب نذاشتی 😐همش بهم میگه زود اماده شو خودش دیرتر از همه اماده هستش دیرتر از خونه میاد بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو همسرم دقیقا برعکسهمیشه سر اینکه من دیر اماده میشم بحثمون میشه

حالا من همیشه دیر اماده میشم ولی بحثمون نشده حالا نمدونم شاید برا اینه اول زندگیمونه یا😂

البت چن سال دوست بودیم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

حالا من همیشه دیر اماده میشم ولی بحثمون نشده حالا نمدونم شاید برا اینه اول زندگیمونه یا😂البت چن سال ...

حالا به من میگه دیر اماده میشی خودش دیرتر از خونه میاد بیرون😐🙄🙄

حالا من همیشه دیر اماده میشم ولی بحثمون نشده حالا نمدونم شاید برا اینه اول زندگیمونه یا😂البت چن سال ...

همیشه از اول دیر اماده شدی عادت کرده

من دوران نامزدی تا زنگ میزد میپریدم تو ماشین دیگه الان دیر اماده میشم بدش میاد😂🥲

ن ما اینجوری نیسم اون ی دیقه ای اماده اس و میشینه اماده شدن منو نکاه میکنه

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

همیشه از اول دیر اماده شدی عادت کردهمن دوران نامزدی تا زنگ میزد میپریدم تو ماشین دیگه الان دیر اماده ...

ن من از همون اول نامزدی ک دیک باهم میرفتیم بیرون همیشه نیم ساعت منتظر میموند😂😂😂

شوهر من برعکسه می گه برو کارهات بکن بعد من آماده می شم.  کلی طول می کشه و شوهرم جلو تلوزیون نشسته بعد مثلا می پرسه آماده شدی می گم روسری ام بپوشم دیگه تمومه.  بعد دون تازه شروع می کنه و می ره دم در می ایسته و من هنوز دارم روسری ام درست می کنم! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!