2777
2789

من ماه پیش ۲۰ سالم شد 

دو سه سالی سابقه ی کار دارم 

به دلایلی استفا دادم از شغلم 

بعد از دیپلم گرفتنم ، تصمیم داشتم دانشگاهمو بلافاصله شروع کنم 

زندگیم خیلی بالا پایین داشت و از اوایل دوران راهنماییم درگیر یه سری مسائل بودم که کمتر دختری درگیرش میشه ...

و خلاصه وقت کنکورم شد ولی نتیجه که اومد نتونستم به خاطر همون مشکلات برم و درس بخونم 

تاااا الان (دو سال میشه که نرفتم دانشگاه)

حس میکنم از الان تصمیمشو نگیرم ، سنم بره بالا از ذوق و انگیزش میوفتم ...

رشتمم انسانی بود ولی از بچگیم عاشق هنر بودم ولی همیشه یه چالش بود به دست آوردنش 

مثلا نقاشی رو در سطح حرفه ای خودم یاد گرفتم (با گواش و ابرنگ و حتی سیاه قلم ) خیلی زیاد میکاپ رو دوست دارم ، گاهی گریم انحام میدم و کلا عاشق فضاهای هنری ام :)

حتی به تحلیل و نقد و بررسی فیلم ها خیلی دقت میکنم و برام مهمه صنعت فیلم سازی و فیلم نامه نویسی

من عاشق تک تک رشته های هنرم ولی هیچکس هیچوقت مشوق من نبود .

هنرستان های محلمون معدل ۲۰ میخواستن که من معدلم ۱۸ بود و هزینه های زیادی داشت  و به اصرار خانواده همین انسانی رو برداشتم .

دو سه تا دانشگاه غیر انتفایی معتبر با شرط معدل دیدم که رشته های چرت و پرتی رو داشتن 

و فهمیدم که من باید برای اینکه توی یه دانشگاه هنر خوب درس بخونم باید کنکور بدم تا رشته ی دلخواهم (کارگردانی) رو انتخاب کنم :)

خلاصه هیچی از کنکور هنر نمیدونم 

نمیدونم ایا یک سال بخونم میتونم رتبه ی خوب بیارم و دولتی تهران قبول شم 

یا حتی یه رتبه ی معقول که دانشگاه (سوره ) که غیر انتفایی هستش رو برم ...

از طرفی هم نمیخوام سرکار برم تا دانشگاه قبول نشدم (و در عین حال باید زودتر استارت یه کار رو هم بزنم چون نیاز دارن بهش ) 

خلاصه هر چی اطلاعات دارین در مورد این رشته 

یا نحوه ی ورود به دانشگاه (سوره )رو میدونید، بگید لطفا 

ممنونم

سلام 

ببین چند تا چیز راجبت خیلی خوب مشخصه اینکه کمالگرایی بالایی داری و یسری ترس ها داری یکیش ترس از موفق نشدن و این خیلی بده چون باعث میشه توان شروع یکار برات بشدت سخت بشه 

چیزای زیادی هست که باید بدونی بنظرم واسه شروع اول باید خودتو یخورده بشناسی مخصوصا نقطه ضعفاتو چون معلومه ذهنت خیلی درگیره 

خانوادت ادمایی هستن که از نظر عاطفی درکت نمیکنن درسته؟

حس نمیکنی خیلی فازت فرق داره با جمع اطرافت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببین چند تا چیز راجبت خیلی خوب مشخصه اینکه کمالگرایی بالایی داری و یسری ترس ها داری یکیش ترس از ...

اول اینکه ممنون جواب تاپیکمو دادی چون این موضوعیه که  چند ساله داره زجرم میده و من چون شروعش نکردم ، هی موضوع رو دارم واسه خودم گُنده میکنم 

من چون ادمی هستم که گاهی زیاده گو میشم ، همه ی حرفام و شرایطم رو خیلی فشرده و میکس توضیح دادم .

ولی خب کمالگرایی که گفتین ، راجع به من درست بود ...

ولی مشکل اصلی من اینه که نمیدونم باید چیکار کنم 

من فقط میخوام توی یه دانشگاه معتبر ، رشته ی دلخواهمو بخونم (چرا میگم معتبر باشه ؟! چون دانشگاه های هنری زیادی هستن که مدرک معتبر میدن ، ولی بستر مناسبی برای رشدت نمیشن !)

چون اکثر دانش اموخته های معروف(از کارگردان ها تا بازیگر های) رشته های هنر،  یا تحصیل کرده ی دانشگاه سوره هستن یا دانشگاه تهران 

من میخوام خودمو جا بدم این تو :) 

همین 

و نمیدونم چیکار باید بکنم 

من رشتم هنر نیست ، بخاطر همین اطلاع ندارم ولیییی کلییی ذوقققق کردم واستتت ، خیلیییی مسیر قشنگیییی ای ...

عاااا خودااااا

ممنونم عزیزدلممم

برام دعا کن لطفا چون خیلی خیییلی احتیاج دارم بهش :)🎀

ممنون از اینکه انرژی خوب دادی بهم 

الهی بهترینا نسیب خودت بشه 😩💗

اول اینکه ممنون جواب تاپیکمو دادی چون این موضوعیه که چند ساله داره زجرم میده و من چون شروعش نکردم ، ...

خواهش میکنم برام باعث افتخاره که بتونم بهت کمک کنم مطمئن باش همش درست میشه 

ببین تو ذهنت اینجوریه که میگه یا عالی یا هیچ واسه همینم وقتی میخوای بری سمتش یه ترسی توی ناخوداگاهت داری سعی کن هروقت دودل بودی یا میترسیدی اول بخودت بگو این حس واقعی نیست و برو انجامش بده به هر قیمتی و اینو یادت باشه قرار نیست همیشه همچی منظم و عالی پیش بره سعی کن برای هر ذره از پیشرفتت و حتی درسی که میخونی به خودت افتخار کنی و بدون اگه خانواده یا اطرافیانت مسیر تورو درک نمیکنن علتش اینه که تو مسیر بزرگی رو میخوای طی کنی که توی ذهن کمتر کسی هست  اما اینو بدون من هرچند یه ادم عادی و غریبه هستم بهت افتخار میکنم هدف‌تو هدف خیلی بزرگیه که هرکسی درکش نمیکنه اینو از یکی میشنوی که داره با اگاهی و بدون حتی ذره ای تلقین مثبت الکی بهت این حرفو میزنه شک نکن توی کارت و بدون مسیرت درسته فقط باید اول خودت ذهنتو از اون چند تا مشکل ذهنی در بیاری معمولا وقتی میخوای یه تصمیم بگیری ذهنت به هر قیمتی میخواد جلوی عملی کردنشو بگیره 

میگه دیره نمیشه نمیتونی سخته غیر ممکنه پس فلان مشکلو میخوای چیکار کنی؟ و حتی گاهی وقتی هیچ بهونه ای نیست از اونجا که تو ذهنت تحلیلگری قوی داره برات استدلال میچینه‌که برات منطقی بنظر بیاد تا حس منفی نداشته باشی در واقع ذهنت خودشو پشت استدلال قایم میکنه تا از فشار حس بد نسبت به خودت در امان باشه پس سعی کن حتما انجامش بدی به این فکر نکن که چی میشه تو تمام تلاشتو بکن و بدون هرکاری که میکنی با ارزشه تو‌خودت با ارزشی کاری که میخوای انجام بدی هم با ارزشه اما اینو بدون که اینکه تلاشتو برای رسیدن به هدفت میکنی یعنی با ارزشه و باید به این ارزش بدی وگرنه همینطوری حالت بد میمونه اینجوری یواش یواش به هدفت نزدیکتر میشی 

درضمن راجب دانشگاهتم بگم که نگران نباش تو اگر لیسانس هر دانشگاهی قبول بشی میتونی با کنکور هنر که علاقه هم داری و یعنی میتونی توش بترکونی چون‌ درساش مورد علاقت هست واسه کارشناسی ارشد ( که مهمترم هست) بهترین دانشگاهو قبول شی من خودم افرادی رو میشناسم دانشگاه پیام نور توی یه شهرستان درس خوندن بورسیه دانشگاهای امریکا رو گرفتن شاید باورش سخت باشه اما واقعیه حالا به توهم همین توصیه رو میکنم تلاشتو بکن و از هیچی نترس و نزار هیچ حسی جلوتو بگیره به خودت بگو این چیزیه که مغزم میگه نه خود‌واقعی من 

اینجوری نورون های عصبی مغزت تاثیر جانبی ایجاد میکنن و مدار های جدید توی ناخوداگاهت شکل میگیره که باعث میشه کلا این حالتایی که داری از بین بره 

امیدوارم حرفام بدردت بخوره لطفا اگه بازم چیزی بود بهم بگو 

موفق باشی 🙂

خواهش میکنم برام باعث افتخاره که بتونم بهت کمک کنم مطمئن باش همش درست میشه ببین تو ذهنت اینجوریه که ...

واااای وااای واااااااااای

خدایاااااا :)))))))

مرسییییی از حرفات 

واقعا حرفایی که زدی ، تمام کنش و واکنش های من با خودم بود 

انگار که داشتم خودم با خودم یه مدت میجنگیدم و کسی نمیدید ...

مرسی که به روم اوردی این حجم از گیر دادنم به موضوعات خوب نیست :) 

افراد کمی هستن بهم یادآوری کن که با زندگیم چطور رفتار کنم و منم گاهی خودمو توش غرق میکنم ‌...

واقعا حرفاتو رو چشمم میزارم و مرسی که وقتتو گذاشتی و برام یه جواب به اندازه ی‌مهربونیت نوشتی 🎀😭💗

واااای وااای واااااااااای خدایاااااا :)))))))مرسییییی از حرفات واقعا حرفایی که زدی ، تمام کنش و واکن ...

خواهش میکنم خداروشکر که بهتر شدی 

خود منم کلی ذوغ کردم که انقدر بدردت خورد😅

همیشه یادت باشه تو هیچ مشکلی نداری هیچوقتتت همیشه توانشو داری اگر هم توی مسیر جایی از پسش بر نیومدی طبیعیه همیشه قرار نیست همچی طبق روال پیش بره این مهمه که تو تلاشتو کردی و در عوضش تجربه بیشتری کسب کردی حداقلش پس نترس هرگز 

درضمن یچیز مهمتر یچیز خیلی مهمتر از همچی 

اینکه هرگز نسبت به درک مشکلاتت جبهه نمیگیری خیلی خوبو مهمه شاید باورت نشه اما این قابلیت توی یه درصد خیلی کمی از ادما توی دنیا هست اما مراقب باش من دقیقا نمیدونم اینو اما حس میکنم ممکنه این مشکلو داشته باشی که ریشه مشکلات رو از خودت ببینی و این باعث میشه تو ذهنت همیشه تمام شرایط رو بر علیه خودت ببینی سعی کن اول اینو بدونی که مشکلات محیط تقصیر تو نیست و اینکه سعی کن روی قسمتای منفی مسائلی که باهاشون مواجه میشی بیش از حد تمرکز نکنی سعی کن نکات مثبتش رو هم حتما ببین چون باعث میشه ذهنت عادت کنه همش چیزای منفی رو ببینه و نا امید بشی البته الان که این حرفو میزنم احتمالا ذهنت راجب اینا یجور مقاومت خاصی میکنه و ممکنه حس کنی که اینطور نیست چون هرچی که فکر میکنی هر حس منفی که داری یه منطق پشتش هست این درسته اما یه تعمیم اون قسمتای منفی نسبت به همه ی زندگیت هست که باید اونو حواست باشه پس سعی کن نکات مثبت هرچیزی رو هم راجبش فکر کنی تا اوکی شه

چیزی که بهم خیلی حس خوبی میده راجب شما اینه که نوع ذهن و شخصیتمون خیلی بهم نزدیکه وقتی همه توضیحاتی که نوشتیو خوندم کاملا حسش کردم 😅 نمیدونم اینجوری هستی یا نه ولی من تو ذهنم خیلی فکرای بزرگی دارم که کمتر کسی بهش فکر میکنه یا حتی بهتر بگم اصلا کسی توجه نمیکنه اگه بهش بگم چی تو ذهنمه اما من دارم اروم اروم همون مسیرو توی زندگیم پیش میبرم شاید همچین حسی داشته باشی که اگه دیر به هدفم برسم چی اونوقت یه حس منفی و بدی بهت دست میده مخصوصا وقتایی که حس میکنی حالا حالاها با هدفت فاصله داری اما من یچیو فهمیدم اگه اون چیزی که دنبالشی واقعا همون علاقه و استعدادت باشه(چون استعداد تو خیلی خاص و کمیابه تو دنیا) توی مسیر یادگیری خیلی ازش لذت میبری و هر لحظه که بیشتر یاد میگیری انگار که همون حس رو داری پس اصلا نترس که دیر بشه احتمالا توی رسیدن به هدفت خیلیا تو ذوغت بزنن چه با دلیل چه با مسخره کردن چه با دلسوزی اما تو اگه اینو بدونی که علتش اینه که تو فرق داری با بیشتر جامعه و طرز فکر تو برای دیگران یچیز ناشناختست و تو طرز فکرت متفاوته دیگه اذیت نمیشی فقط میدونی مسیری که تو میری کسی نرفته و مسیری که بقیه نرفته باشن ازش میترسن پس اصلا نگران نباش و قوی جلو برو

خواهش میکنم خداروشکر که بهتر شدی خود منم کلی ذوغ کردم که انقدر بدردت خورد😅همیشه یادت باشه تو هیچ مش ...

به ابلفض نمیدونی چقد ذوق میکنم میام میبینم چند خط برام جواب نوشتی و راهنماییم میکنی 

وای اصن نیشم یجوری بازه و دارم میخندم و حس خوبی دارم از اینکه بلاخره یکی فهمید چی میگم ، باورت نمیشه 🤣🤣🤣

نکات مهمی که بهم گفتی و تمام چیزایی که مهم بود رو نت برداری کرد تا تو حافظه ی بلند مدتم داشته باشمش به هر حال روزای سخت تری هم مممنه در پیش باشه و صحبت هات چیزی نیست که امروز و فردا فقط بهم نتیجه بده 

نوشتم تا که در بلند مدت ضمیر ذهنم بشه و تو زندگیم همیشه استفاده کنم :)

ممنونم واقعا 

اصن زبونم قاصره که چطور تشکر کنم برات 

شاید اصن هیچی نگم بهتر باشه 

چون حس میکنم که فهمیدی چطور شخصیتی دارم و الان درک میکنی تو چه وضعیتی ام (عین خری ام که بهش تی تاب دادن )

واقعا خوشحالم لایق وقتت بودم تا راهنماییم کنی 

من خیلی اعتقاد دارم خدا یه وقتایی یه سری آدما رو میزاره تو مسیر زندگیمون تا یه چیزایی رو بهمون بگه 

تو یکی از اون ادما بودی برام 

و واقعا مرسی 

خیلی زیاااااد مرسی 🧚🏼‍♀️💗

به ابلفض نمیدونی چقد ذوق میکنم میام میبینم چند خط برام جواب نوشتی و راهنماییم میکنی وای اصن نیشم یجو ...

خواهش میکنم امیدوارم همینجا تاپیکای موفقیتاتو بیای بزنی من خودم حرف زیاد برام میزنن ولی همش یا قضاوت میکنن یا حرفای خودشونو میزنن بر اساس تجربشون، ادم حس بدتری بهش دست میده واسه کسی مثل تو فکر میکنم این حس خیلی اشنا باشه احساس تنهایی نداری؟ 

من خودم خیلی بیشتر از تو خوشحال شدم که تونستم کمکت کنم😂

خواهش میکنم امیدوارم همینجا تاپیکای موفقیتاتو بیای بزنی من خودم حرف زیاد برام میزنن ولی همش یا قضاوت ...

راستش تا الان تنها موفقیتم این بوده که مخ کراشمو زدم 

ولی طرف اصلا گردن گیرش خرابه 

نمیدونم 

اصلا یادش میوفتم خندم میگیره ...🤣

فکرشو کن ، کلی آدم بهت پیشنهاد دادن تا الان و تو بهشون نه گفتی یا گفتی شوهر داری و این حرفا 

یهو کارما وقتی کراش میزنی ، بزنه به کمرت 🤣🤣🤣🤣

وای اصلا اسم موفقیت میاد مو به تنم سیخ میشه ولی 🤣🤣🤣🤣

حس میکنم هیچ نسبتی با رشد و موفق شدن ندارم 🤣😂

حتی الانم دارم مینویسم برات انقدر خندیدم قفسه سینم درد میکنه 🤣😭

ولی جدا از شوخی واقعا حرفات برام خیلی مفید بود 

ایشالله خیر و بهره ی دنیا و اخرتو با هم ببینی 🎀😝

در رابطه با احساس تنهایی که گفتی داری ، راستش احساس تنهایی نمیکنم و واقعا یه آدم تنهام

دوست و اشنا زیاد دارم ولی فقط در حد گفتگو روزمره و ایناست 

کسی نیست رفیق شفیقم باشه مثلا

تو مدرسه هم با کسی اوکی نبودم ولی با همه میجوشیدم 

کلا حس میکنم کسی که قراره دوست من باشه ، باید سنن ازم خیلی بزرگتر باشه با بچه های لوس اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم :)

مثلا یکی از همکارای سابقم 35 سالشه متاهله یه پسر ۱۰ ساله داره ، خیلی فهم و درک بالایی داره ، گاهی دردِدل میکنیم با هم 

با خانواده اوکی ام ، میگم ، میخندم ولی معاشرت و مشورت ندارم و کلا تو مشکلاتم به کسی رو نمیزنم 

و هدفمم از اومدن تو این سایت این بود که اورتینک هایی که کسی حاضر نیست از من بشنوه یا باعث میشه بقیه ذهنیتشون راجع به من عوض شه رو بزارم 

چون دائما سرزنش میشم از طرف بقیه 

از آرایش و لباس و نوع حرف زدن و تفریحاتمم ایراد میگیرن 

و حتی من توی انتخاب یه پارتنر و یا داشتن یه حس قلبی ، باید به خیلیا جواب پس میدادم ...

هنوز هم اون آدما تو زندگیم هستن ولی ارتباطم رو کم کردم باهاشون ...

در کل اینجا یه دریچه ایه برای فرار از چیزی که هر روز تو واقعیتِ زندگیم ، میبینم .

راستش تا الان تنها موفقیتم این بوده که مخ کراشمو زدم ولی طرف اصلا گردن گیرش خرابه نمیدونم اصلا یادش ...

میدونی فکر نمیکنم یکی بتونه از این قشنگتر تو ضیح بده خیلی ممنونم ازت🙂

فکر کنم دیر به دیر میای اینجا انلاین میشی اونم روزی یبار فقط 

ببین کاملااا میفهممت که سطح درکو فهمت از همسنات بیشتر باشه جوری که خودت متوجهش هستی معمولا بقیه نمیفهن اینو اینکه خیلی فکر میکنی عالیههه باور کن تو یه استعدادا علایق و افکاری داری که فکر کنم شاید تا الان کمتر از انگشتای یه دست ادم بودن تو زندگیت که فهمیدنش اینکه درکت نکردن اطرافیان و همیشه سرزنش شدی رو هم میفهمم... 

راستش خیلی خیلی میفهممت چون تو یه نسخه از منی با روحیه برونگرا یعنی فرق منو تو اینه که من درونگرام و تو برونگرا من علاقه خیلی شدیدی دارم مثلا به اینکه چیزای خیلی عمیقو بدونم مثلا یادمه نوجوون که بودم یا حتی همسن تو که بودم خیلی خیلی دوست داشتم رفتار ادمارو فقط با دیدن زبان بدنشون بشناسم😂 یواش یواش فهمیدم که علاقه خاصی دارم به روانشناسی یا تحلیل همچیی بیشتر از همه ادما 

چیزی که من فکر میکنم یه پله ازت جلوترم اینه من راجب رابطه هام خیلی فکر کردم خیلی خوندم و تجربه های خودم و دیگرانو دیدم بنظر من توام احتمالا اینجوری باشی که اول جذب ظاهر میشی بعد گرم میگیری بعد کم کم ناخوداگاه متوجه میشی که ای  بابا این اون حس رو نمیده چطور بهت بگم درسته زیباست شاید خوش اخلاقم هست ولی باز روحو روانت اروم نیست اون حس ارامش واقعی رو نداری احتمالا واست پیش اومده یا پیش میاد توی این سن مخصوصا اگه ذهنت خسته شده باشه من خودم خیلی حس تنهایی میکنم البته این یه دلیلش و دلیل دومش چیزیه که گفتم قبل ترش... چیزی که توی ذهن منه رو کسی درک نمیکنه و سرزنش میشم یا میگن راهت اشتباهه و... خیلی حس تنهایی میکنی البته برای تو که خداروشکر هم برونگرایی هم میتونی ارتباط بیشتر بگیری و این باز بهتره تا حدودی پس خیلی خیلی خیلی مراقب باشه راجب رابطت که بیشتر خستت نکنه چیزی که ذهنت جذبش میشه اصلا اونی نیست که تو واقعیت میخوای همه احساسای منفی درونتم بخاطر اینه که همه احساسات منفی احاطه ت کرده مسدونم حس میکنی حرفت کاملا منطقیه اما بازم تو خیلی خوبی بازم از خیلیا موفقتری ممکنه خیلی بالا نباشه و این‌دقیقا همونیه که میخوای اما بازم عالیه بنظرم همینی که هستی خودش خودش خیلی خفنه چرا؟ چون تو استعدادایی داری که قبلا هم گفتم هیچکس نداره تو میتونی بدون اینکه عصبانی یا دلخور بشی از بیرون به خودت نگاه کنی و ببینی که ایا رفتار بدی داشتی یا اشتباهیی کردی؟ بعد اگه متوجه بشی که کارت اشتباهه حای اگه برات خیلی هم سخت باشه میپذیریش و کنارش میزاری براحتی ولی توی مردم دیگه احتمالا دیدی اصلا اینجوری نیستن اونا هیچوقت حتی قبول نمیکنن ایراداشونو این یک هزارم چیزاییه که داری و حتی متوجهش نیستی و نمیدونی همین مورد چقدر مهمه و خیلی از دانشمندای خاص همچین قابلیتی داشتن شاید بخندی که حقم‌داری ولی این واقعیته راجب سن کاملا درکت میکنم اما مراقب باش چون بالا بودن سن هم درسته که تجربشون بیشتره و تو حس بهتری میگیری از ارتباط باهاشون ولی تو سطح درکت و عمق فهمت از اونام بیشتره احتمالا وقتی باهاشون حرف میزنی و میشنوی گاهی حس میکنی که جاهایی رو حای اونام اشتباه میکنن درست میگم؟ 

در اخر اینجوری بهت بگم که اون ادمی که نیاز داری تو زندگیت الان همراهت نیست و این خیلی بده اگه ادم‌درستش کنارت قرار بگیره خیلی خیلی رشد میکنی جوری که خودت باورت نشه 

منم تمام این حسارو دارم منم نه میخوام نه میتونم به کسی حرفای ذهنمو بزنم و نه کسی قبولش میکنه بقول تو داریم فرار میکنیم 

اگه دوست داشتی بیا با من حرفاتو بزن منم خیلی خوشحال میشم چون قطعا توام خیلی خوب میفهمی که من چی میگم

شاید باورت نشه اگه بگم دقیقااااا منم خانواده و فامیلام‌اخلاقشون عین مال توعه😂😂😂

میدونی فکر نمیکنم یکی بتونه از این قشنگتر تو ضیح بده خیلی ممنونم ازت🙂فکر کنم دیر به دیر میای اینجا ...

ببخش یسری جاها بد نوشتم امیدوارم در کل منظورمو خوب رسونده باشم انقدر غرق نوشتن بودم که به نوشته هام توجه نکردم 😂😂

میدونی فکر نمیکنم یکی بتونه از این قشنگتر تو ضیح بده خیلی ممنونم ازت🙂فکر کنم دیر به دیر میای اینجا ...

مغزم داره منفجر میشه از اینکه یکی دستمو انگاری خونده

خیلی جالبه که چیزایی که حتی ننوشتم راجع بهشون ، برات قابل حدسه 

آدم باهوشی هستی :)

از آدمای باهوش خیلی زیاد خوشم میاد 

خیلی جزئی نگر ، تحلیلی ، منظم و دقیقققق و محترم 

(یکی از سیاست مدارای مورد علاقم هیتلر و چرچیله) و کلا هستم آدمای سبک تو رو 

خیلی خفنه بنظرم 

اینکه بتونی احساسات مشترک آدما رو با توجه به حرفای جزئی و ناقصشون تشخیص بدی یا دستِ کم ، حدس بزنی  ...!

حتی فهمیدی که من همیشه نمیتونم هر روز بیام اینجا 

در رابطه با اینکه گفتی من برونگرام ، میخوام تکذیب کنم و بگم نه !

من واقعا یه آدم درونگرام و وقتی با غریبه ها معاشرت میکنم یا حتی با دوستای چند سالم بیرون میرم این رفتار و این حجم از معذب بودن رو در خودم حس میکنم و بیشتر به عنوان یه گارده برام ، اونم توی مواقعی که احساس امنیت نداشته باشم بیشتر میشه این درونگراییم ‌.

اینجا که میبینی یه صفحه تومار برات مینویسم‌و اینا ، چون احساس خطر و نا امنی و قضاوت شدن و یا طرد شدن رو ندارم و با یه سری آدم رندوم سر و کله میزنم که نظراتشون نمیتونه روح منو بخراشه ...

به خاطر همین اینجا دقیقا همون ورژنی ام که با مامانم و خانوادمم 🤦🏻‍♀️😂

در کل یه درونگرای معاشرتی ام (ولی نه هر جا و نه با هر کسی )

مثلا اگه قرار باشه یه جا از خودم و حقم دفاع کنم قطعا گریم میگیره و گند میزنم 😭😂

بعععععد 

جونم برات بگه که 

نه ادعای فهیم بودن دارم 

نه حس میکنم عاقلم و با تجربه (علی رقم زندگی تخیلی که داشتم) 

و هر روز به خودم فرصت اینو میدم‌که خودمو جمع و جور کنم و یه نسخه ی بهتر شم 

ولی خیییلی زمان میبره این موضوع

(منِ الان ، از پارسال و پیرارسال خیلی جلوتره ، از نظر طرز فکر کردن)

و نسبت به یه انسان کامل و ایده ال ، خیییلی عقبم هنوز 😂🤦🏻‍♀️

خلاصه سرتو درد نیارم 

فکر کنم فردا که بری سرکار یا دانشگاه ، اینو بخونی ...

و من فعلا علافم و تازه ۲ به بعد میام سایت و بعدش تا پاسی از شب ، شب زنده داری میکنم 😅

و یه تشکر هم بهت بدهکارم از بابت اینکه خیلی امیدوارم کردی نسبت به شرایط ملتهبِ خودم و خیلی روحیه دادی بهم :)

خیلی زیاد ممنونتم 

من آدمای چرت و پرت زیاد دارم تو زندگیم ؛ ولی به قدی فاصلم رو باهاشون حفظ کردم که ضربه نزنن به روح و روانم 

ببین با قاطعیت میتونم بگم بهت که یکیشون هم نیست که یه رفتار سالم داشته باشه باهام 😂✋

و وقتی این همه تعریف یه جا و یهویی میبینم از یه نفر ،جا میخورم و خودمو لایقش نمیدونم ...

به هر حال مرسی که باعث شدی یکم به خودم بیام و خودمو دور نندازم :) 🍭🧚🏼‍♀️