2777
2789

سلام دوستان من امروز سقط داشتم جنین توی ۶ هفته و ۱ روز مونده بود توی بیمارستان با یه شیاف واژینال و سه تا قرص زیر زبونی و کلی بپر بپر سقط شد

حالا سوالم اینه چیزی که افتاد رو پرستار ها دیدن و گفتن جفت و جنین باهم دفع شده امشب هم بیمارستان میمونم و فردا ازم سونو بقایا میگیرن به نظرتون با این وجود که پرستارا گفتن افتاده ممکنه بازم چیزی مونده باشه؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
باید سونو بدی حتما

اره دکتر هم گفته قبل ترخیص سونو بده پس اینجور مشخص نمیشه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معلومه ک ن

حتی خواستم جنین رو ببرم پاتولوژی برام گذاشتنش

جز جفت و جنین و ساک دیگه چی هست مگه که باید درآد

آره عزیزم
بعضی اوقات قطعات کوچیکی از جفت یا بافت‌های بارداری توی رحم باقی می‌مونن که با چشم قابل دیدن نیستن. حتی اگه ظاهرا هم همه چیز خارج شده باشه فقط سونوگرافی ترانس‌ واژینال یا شکمی می‌تونه دقیق نشون بده که رحم کاملا پاک شده یا نه
اگر چیزی باقی مونده باشه باعث درد و خونریزی و عفونت میشه حواست باشه

حتی خواستم جنین رو ببرم پاتولوژی برام گذاشتنشجز جفت و جنین و ساک دیگه چی هست مگه که باید درآد

عزیزم ممکنه یه سری لخته خون ها و جدار کلفت شده رحم بخاطر لانه گزینی به حالت بقایا بمونن بعدا باعث هزاران مشکل بشن

آره عزیزمبعضی اوقات قطعات کوچیکی از جفت یا بافت‌های بارداری توی رحم باقی می‌مونن که با چشم قابل دیدن ...

کلی هم معاینه کردن بعدش گفت بافت داخل رحمت دیگه نرم شده