2777
2789

نامزدیم تصمیم گرفتم ک جداشم 

چندهفته بعد عقد تو گوشیش متوجه شدم با یه دختر دیگه اس اونو میپیچونده پیش من بوده بعد چشم پوشی کردم با همه چیش 

حالا سر اینکه اینترنت گوشیم روشن بود  چه عصبانیت و قهری کرد تو خیابون و تو خونه گریه ی منو دراورد،از اونور تو خونشون ظرفی ک واسه من نبود برای مادرش بود و داشتم میشستم اومده کنارم بهم میگه ظرف نشستی ک ریدی سر اینکه دستمال کاغذیم تو مهمونی افتاده از دستم منو تحقیر میکنه سر اینکه براش میوه برنداشتم تحقیر میکنه،برگشت میگ فک کنم فقط تویی ک صورتتو با ژل شستو شو و اینا میشوری یعنی پول بیخود میدی حالا یه هزارتومنی هزینمو تو این یه سال نداده منم اصلا به روش نیاوردم،یه جوری چندش نگاهم میکنه میگ ارایشت ماسیده درصورتی ک میدونم این شکلی نیس،با چندش حتی تو رابطه بهم نگاه میکنه میگ اتقدر بهم دست زدی زخمم کردی وسط رابطه....مگه میشه وای خدایا

حالا بخدا من از سر خانوادشم زیادیم از هر لحاظی ک فک کنید

میحواد از قصد تحقیر کنه اینکارارو میکنه درسته؟؟بخاطر خیانتش یا بخاطر عوضی بودنش؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اشتباه کردی دیگه .  تا ازدواج نکردین‌ و بچه نداری جدا شو فورا . بخشیدیش افسارش ول شده :/ 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

والا اینجوری که تو کنار اومدی سرت زن دوم و سوم هم میاره :/

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

مگه کارتن خوابی که با این موندی!دلت به چیش خوشه؟

اخه وقتهای دیگ خیلی مهربون و محجوب و اینا من کلا گیج بودم خدایا این مرد این ادم خوب یا اون ادمی ک فحش میده؟؟

چه ادم ترسناکیه !تو رو خدا بگو جدا شدی ازش!خاک بر سر اون دختری که با این عوضیه بدرد نخور به همجنس خودش خیانت کرده

اصن خیانت بخوره تو سرش،چه اخلاق عن و غیرقابل تحملی داره ،برگام

مگه کارتن خوابی که با این موندی!دلت به چیش خوشه؟

والا کارتن خواب با این نمی‌مونه 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اخه وقتهای دیگ خیلی مهربون و محجوب و اینا من کلا گیج بودم خدایا این مرد این ادم خوب یا اون ادمی ک فح ...

تو زندگی مشترک پدرتو در میاره 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد