2777
2789
عنوان

مامانا بچم ویروس گوارشی گرفته از جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 30 پست
عزیزدلم میگم یه سوال چند روز استامینوفن خوردی خوب شدی چیکار کردی به غیر از استامینوفن و دوره سیب

بعد حال بد اب نخود بخورید یا بهش بده تمام املاحی که از دست رفته جبران میشه به سرعت بدون نیاز به مکمل اشغال بازاری

من خیلی نگرانم میترسم براش حالش بد بشه روش بمونه

منم همینم شب گریه میکردم خیلی خسته ام وقتی بی حال و رنگ و رو پریده میبینمش میخوام بمیرم فقط😭

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچ اب اب اب پوره سیب درختی و استامینفون دو یسه روزه خوب شدم اینقدر دکتر رفتم و دارو خوردم که نابود ...

ممنون عزیزدلم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
انشاالله سلامتیتون

انشالله توروخدا دعا کن از خدا بخواه 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
قرص ضد تهوع میخوردم و اصل میل نداشتم هیچی دار‌هاشو بده خودش خوب میشه

ممنون عزیزم دعا کن توروخدا 

منم گرفتم 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بگو جون من ؟یعنی بعد از ویروس تا دو ماه حالت تهوع داشتی یا بالا میاوردی بعد چطوری خوب شدی

ویروس لعنتی از قم اومده

امروزو فردا مدارسشون تعطیله

دخترمنم ۲هفته پیش گرفت مایعات زیاد بدید دفع بشه بره

شربت دمیترون قبل از غدا هر۸ساعت

پناه بر خدا. بچه من عید امسال یه اسهال و استفراغی گرفته بود. الهی بچه دشمنم هم نگیره. کامل راست و روده. عجیب بود. شب و روزم گریه بود. ۵ روز طول کشید. بچه ۱.۵ ساله کم وزن حدود ۷۰۰ گرم هم کم کرد

من خودم تا دو ماه این جوری بودم

عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم یه سوال داشتم بچم که اون هفته ویروس گرفت با ۵تا سرم و آمپول استفراغش از بین رفت ولی هنوز تهوع داره گاه گاه به دفعه تهوع میاد ترس برش میداره بریم نفس بکشیم نیارم بالا 

عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم یه سوال داشتم بچم که اون هفته ویروس گرفت با ۵تا سرم و آمپول استفراغش از بی ...

نه خواهش میکنم مراحمی 

منم این جوری بودم به خدا تا ۲ ماه تهوع داشتم قرص ضد تهوع استفاده کنه . خودش رفع میشه چایی نبات بده تهوع رو میبره 

نه خواهش میکنم مراحمی منم این جوری بودم به خدا تا ۲ ماه تهوع داشتم قرص ضد تهوع استفاده کنه . خودش رف ...

پس دکتر دکتر نکنم دوره ش اینجوریه تهوعش میمونه تا دو ماه فقط هم گاه گاهی ضدتهوع بدم 

آره خودش تازگی ها درخواست چای می‌کنه ممنون عزیزم لطف کردید 

به خدا وقتی خوابه میزنم تو خلوت خودم زیر گریه میگم چش شده چرا خوب نمیشه نکنه خوب نشه 

پس دکتر دکتر نکنم دوره ش اینجوریه تهوعش میمونه تا دو ماه فقط هم گاه گاهی ضدتهوع بدم آره خودش تازگی ه ...

دوره سختیه باید بگذره بساز باهاش گناه داره چایی نبات فقط بده اشتها هم نداره مجبورش نکن بحوره