تا حالا و به بار جمعه یه بار دیشب سرم با آمپول ضد تهوع و ضد اسید و ..نوشت براش زد خوب میشه ولی باز تهوع میمونه فقط نمیاره بالا میگه مامان تهوع دارم چرا تهوع با این آمپول و اینا نمیره ولی فقط باعث میشه استفراغ نکنه
دکتر که بردمش دیشب گفت این ویروسها ۷تا ۱۰ روز طول میکشه میل به غذا خیلی کمه و تازه یبوست هست چون چیزی نمیتونه بخوره میخوره در حد یه قاشق دو قاشق غذاخوری در روز
نگرانم
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
منم همینم شب گریه میکردم خیلی خسته ام وقتی بی حال و رنگ و رو پریده میبینمش میخوام بمیرم فقط😭
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچ اب اب اب پوره سیب درختی و استامینفون دو یسه روزه خوب شدم اینقدر دکتر رفتم و دارو خوردم که نابود ...
ممنون عزیزدلم
نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
قرص ضد تهوع میخوردم و اصل میل نداشتم هیچی دارهاشو بده خودش خوب میشه
ممنون عزیزم دعا کن توروخدا
خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی #خلیج_همیشه_فارس
پناه بر خدا. بچه من عید امسال یه اسهال و استفراغی گرفته بود. الهی بچه دشمنم هم نگیره. کامل راست و روده. عجیب بود. شب و روزم گریه بود. ۵ روز طول کشید. بچه ۱.۵ ساله کم وزن حدود ۷۰۰ گرم هم کم کرد
عزیزم ببخشید مزاحمتون شدم یه سوال داشتم بچم که اون هفته ویروس گرفت با ۵تا سرم و آمپول استفراغش از بین رفت ولی هنوز تهوع داره گاه گاه به دفعه تهوع میاد ترس برش میداره بریم نفس بکشیم نیارم بالا
به خدا وقتی خوابه میزنم تو خلوت خودم زیر گریه میگم چش شده چرا خوب نمیشه نکنه خوب نشه