2777
2789

تا حالا و به بار جمعه یه بار دیشب سرم با آمپول ضد تهوع و ضد اسید و ..نوشت براش زد خوب میشه ولی باز تهوع میمونه فقط نمیاره بالا میگه مامان تهوع دارم چرا تهوع با این آمپول و اینا نمیره ولی فقط باعث میشه استفراغ نکنه 

دکتر که بردمش دیشب گفت این ویروسها ۷تا ۱۰ روز طول می‌کشه میل به غذا خیلی کمه و تازه یبوست هست چون چیزی نمیتونه بخوره میخوره در حد یه قاشق دو قاشق غذاخوری در روز 

نگرانم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

وای دقیقا پسرمنم از جمعه همین اصلا هیچ چی نمیخوره هیچ اسهال هم نداره فقط تهوع خیلی نگرانم پوست واستخون شده

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم تا دو ماه این جوری بودم

بگو جون من ؟

یعنی بعد از ویروس تا دو ماه حالت تهوع داشتی یا بالا میاوردی بعد چطوری خوب شدی 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
وای دقیقا پسرمنم از جمعه همین اصلا هیچ چی نمیخوره هیچ اسهال هم نداره فقط تهوع خیلی نگرانم پوست واستخ ...

خیلی نگرانم واقعا ترسیدم 

بگو جون من ؟یعنی بعد از ویروس تا دو ماه حالت تهوع داشتی یا بالا میاوردی بعد چطوری خوب شدی

به خدا من که دیگه بچه نیستم من تا دو ماه تهوع داشتم قرص اندانسترون میخوردم بلای ناگهانی بود گرفتار شدم

نیگاه من دارو درمان زیاد کردم یه دکتر فقط برام استامینوفن نوشت و گفت پوره سیب بخور دو روزه خوب شدم

عزیزم آخه اسهال نیست آب هم ندارن یعنی استامینوفن خوبت کرد ؟ تا چند روز خوردی استامینوفن رو

بدی بچم اینه که میوه نمی‌خوره کلا تو بیماری هم کلا میل به غذا نداره 

عزیزم آخه اسهال نیست آب هم ندارن یعنی استامینوفن خوبت کرد ؟ تا چند روز خوردی استامینوفن روبدی بچم ای ...

اره اسهال نداشت فقط تهوع بیحالی بی اشتهایی همه گزفته بودیم من و بچه ها از اونا گرفتم ویروسی بود

به خدا من که دیگه بچه نیستم من تا دو ماه تهوع داشتم قرص اندانسترون میخوردم بلای ناگهانی بود گرفتار ش ...

میگم عزیزم یعنی بچم چطوری خوب میشه خیلی نگرانم 

تو یعنی عزیزم دایم تهوع داشتی بالا هم میوردی 

چطوری خوب شدی چیکار کردی 

اره اسهال نداشت فقط تهوع بیحالی بی اشتهایی همه گزفته بودیم من و بچه ها از اونا گرفتم ویروسی بود

عزیزدلم میگم یه سوال چند روز استامینوفن خوردی خوب شدی چیکار کردی به غیر از استامینوفن و دوره سیب 

وای دقیقا پسرمنم از جمعه همین اصلا هیچ چی نمیخوره هیچ اسهال هم نداره فقط تهوع خیلی نگرانم پوست واستخ ...

من خیلی نگرانم میترسم براش حالش بد بشه روش بمونه 

عزیزدلم میگم یه سوال چند روز استامینوفن خوردی خوب شدی چیکار کردی به غیر از استامینوفن و دوره سیب

هیچ اب اب اب پوره سیب درختی و استامینفون دو یسه روزه خوب شدم اینقدر دکتر رفتم و دارو خوردم که نابود شدم ولی اینا خوبم کرد

میگم عزیزم یعنی بچم چطوری خوب میشه خیلی نگرانم تو یعنی عزیزم دایم تهوع داشتی بالا هم میوردی چطوری خو ...

قرص ضد تهوع میخوردم و اصل میل نداشتم هیچی دار‌هاشو بده خودش خوب میشه