با نامزدم قهرم دوسه روز میشه منتظر بشم خودش پیام بده یا من پیام بدم دعوا نداشتیم فقط چند وقته باهاش سردم ناراحتم ازش ولی دلیل نگفتم دیگه پیامش تک و توک جواب میدادم اخریشم لایک کردم بعد دیگه اونم بعد اون پیام نداده دوسه روزه الان چه واکنشی نشون بدم ؟پیام بدم یا صبرکنم
نزار بیشتر کشش پیدا کنه .با قهر سکوت. فقط اختلاف تنفر فاصله بیشتر میشه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بحث نداشتیم اصن چندوقت بود سرد بودم باهاش بعد یکم بنایی هم داریم اونو بهونه کردم گفتم بنایی داریم اینا بعد دیر به دیر جوابش میدادم آخرین پیامم اون داده بود از شب قبل که گفته بود خوب بخوابی منم لایکش کردم بعد اون دیگه پیام نداد
نزار بیشتر کشش پیدا کنه .با قهر سکوت. فقط اختلاف تنفر فاصله بیشتر میشه
پیام بدم پررو میشه اخه من بااون مشکل دارم اون دست پیش میگیره کلا به هیچی توجه ندارع فقط پیام دادن بلده مثل نامزد رفتار نمیکنه قبلاً بهش آنقدر گفتم توجه نکرده بخاطر همون باهاش سرد شدم
پیام بدم پررو میشه اخه من بااون مشکل دارم اون دست پیش میگیره کلا به هیچی توجه ندارع فقط پیام دادن بل ...
خوددانی از من گفتن بود
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
با لجبازی غرور. بجاش صحبت دلیل منطقی کن سیاست داشته باش