2777
2789

تاپیک اینکه چرا بچه هاتونو صبونه نمیدید برن مدرسه رو خوندم یاد خودم افتادم، مدرسه ما بعضی وقتا صبحانه میداد بهمون بعضی روزا هم شیر گرم قبل از کلاس میداد، من از خودمو نمیخوردم میریختم تو باغچه خیلی بدم میومد از شیر گرم

یبار یکی از بچه ها دید منو لو داد بردنم دفتر یه لیوان دیگه دادن مجبور کردن جلوشون بخورم😐چه کاری بود واقعا من اون لحظه میخواستم بالا بیارم 😂

من از خرابه ی دل برات گلخونه ساختم! 🌿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مدرسه دختر من 

یه ربع اول کلاسشون اختصاص دادن به صبحانه با همکلاسی

بچه ها در حد یکی دو لقمه دور هم میخورن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

🤣🤣🤣

مدرسه ما هم قوانین الکی دانش واقعا آوردن فست فود و لواشک و چیپس و پفک و بستنی و......ممنوع بود تو مدرسه 

یه بار یادمه یکی از بچه ها چیپس و لواشک آورده بود مدیر فهمید جلوش بازش کرد ریختش تو سطل زباله

مال هر کی رو میفهمید می ریخت تو سطل زباله جلو خودش

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
مدرسه ماخودش اینارو میفروخت😂

ما هم مدرسه بغلیمون می‌فروخت بچه ها خیلی اعتراض میکردن مگه فرق ما با اونا چیه مدیرم می‌گفت حق ندارید بیارید اینجا مدرسه منه قانون خودشو داره😐

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ابتدایی که بودم سر همین شیر خوردن حالم بد شد گلاب به روتون بالا اوردم معلمه هم اهمیت نداد باز تکرار کرد خودم میگفتم میشه نخورم حالم بد میشه بالا میارم دیگه سکوت کرد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»