2777
2789
عنوان

چرا من اکسام پولدار بودن شوهر بی پول گیرم اومد 🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 49 پست
بوی خیانت میاد

کلا من تاپیکا این خانمو زیاد میخونم

شیطانه به تمام معناست

همیشه تو تاپیکاش آرزوی مرگ شوهرشو میکنه  

آخرشم میترسم عین اون دختره بلاگره که شوهرشو کشت تا به عشقش برسه ، این خانمم همچین کاری بکنه 

کاش خانواده همسرشو میشناختم بهشون اطلاع میدادم که حواسشون به جگرگوششون باشه 

باتوجه به اینکه الان پدرش نابودش کرده تو کمکش کن به یکجایی برسین الان این به تو رسیده اون قبلی‌ها فراموش کن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا من تاپیکا این خانمو زیاد میخونم شیطانه به تمام معناست همیشه تو تاپیکاش آرزوی مرگ شوهرشو میکنه ...

با ابرفضضصصص

الان رفتم نگاه کردم با باباشم همینه دنبال مالو پوله خیلی و مرگ شوهر و پدر 

ولی من نوشتم بوی خیانت بخاط این بود که امار خواستگاراشو در حال حاضر داره و پیگیرشون بوده

پسر چی عزیز نیست؟

من ک پسردارم و عاشقشم ولی اونایی ک پسردارن و دختر دیدم ک ب دختر بیشتراهمیت میدن و میرسن

پدرشوهرمادرشوهرمن شوهرمو میزدن خودشون میگن ولی خواهرشوهرمو دست روش بلند نکردن.منم بچگیشو ندیدم خودشون میگن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

خواستم بگم چرا نرفتی اونا روبگیری اینوگرفتی ک خودت گفتی😂😂😂

اون دوتا ازم خاستگاری نکردن. ۲۰ سالشون بود  .درسشونو تا دکترا ادامه دادن. هنوز دارن دکترا میخونن.  ب جز دریانورده ک خاستگاری کرد ولی سنش بالاتر بود ابجیم گفت چون ۶ ماه از سال  نیس بهت خیانت میکنه خوب نیس😐 اون موقع گفت ماهانه ۴۰۰۰ دلار حقوقشه🤕

اون دوتا ازم خاستگاری نکردن. ۲۰ سالشون بود  .درسشونو تا دکترا ادامه دادن. هنوز دارن دکترا میخون ...

اوه برگام توچندسالته دریانورده چندسالش بوده ک خواهرت اینوگفته

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

بنده خدا میگه دانشجو بوده منم تو زندگیش نبودم ولی خب گاهی ادم‌میبینی مثلا یکی ب دلش نمیشینه یا قصد ا ...

سنمون کم بود ۲۰ بودیم . منم بی تجربه بودم . قبلشم دوست پسر نداشتم بدونم چطور باید رفتار کرد کلا مغرور بودم خودمو میگرفتم . خیلی مسخره بودم نمیزاشتم برام خرج کنن اصلاااا حتی یه شام میگفت بخوریم قبول نمیکردم طرف التماسم میکرد . گشنه برمیگردوندمش خوابگاه. تازه دستمم میخواست بگیره نمیزاشتم . خنگ بودم . بقیه چ کارا نکردن اخرم با طرفشون ازدواج کردن 

سنمون کم بود ۲۰ بودیم . منم بی تجربه بودم . قبلشم دوست پسر نداشتم بدونم چطور باید رفتار کرد کلا مغرو ...

خیلیام‌وا دادن ولی ازدواج نکردن و طرف نارو زد

درکت میکنم ماها با افکار خاصی بزرگ شدیم من اون‌افکارو بیشتر قبول دارم تا ولنگاری الان

دخترا دارن خودشونو اویزون پسرا میکنن

پسرام دارن سواستفاده میکنن و هرغلطی دلشون میخواد میکنن

و ازدواج کم‌شده

پسرا مسئولیت پذیریشون کم شده دخترام همینطور ولی پسرا بیشتر

البته همه اینجوری نیستن

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

اوه برگام توچندسالته دریانورده چندسالش بوده ک خواهرت اینوگفته

اون وقتی بود فارغ التحصیل شدم برگشتم شهرمون همشهریم بود . ۲۲ بودم اون ۳۰.  دو ماه بعد فارغ التحصیلیم ازدواج کردم. شوهرم بیکاره ها ولی باهاش دعوا و بحث سر بیکاریش ندارم . میگم کار کن شده برو دست فروشی .‌ولی قبول نمیکنه . بیمه ام نیس . چن روز پیش ب ذهنم اومد این یه چیزیش بشه بهمون مستمری میدن یا ن .  . اخه تا پارسال تو یه کارخونه کار کرد اون مدت بیمه داشت ‌. کاربر سایت میگه میخوای بکشیش برای همین پرسیدی 😂 

خیلیام‌وا دادن ولی ازدواج نکردن و طرف نارو زددرکت میکنم ماها با افکار خاصی بزرگ شدیم من اون‌افکارو ب ...

اخه هر پسری برای دوستی مناسب نیس مثلا اینا ک تو کوچه خیابونن یا تو مجازی ‌ معلومه نمیشه روشون حساب کرد . من دانشگاهی درس خوندم ک همه رتبه های تک رقمی و دو رقمی بودن . کسایی نبودن با اینده خودشون یا بقیه بازی کنن. همه ام تو همون دانشگاه با هم دوس بودن ازدواج کردن . هیچ کدومم مث من حد و حدود نداشتنو سخت نمیگرفتن