جواهری0در0نی0نی0سایت مدیر عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 997 عنوان چرا من اکسام پولدار بودن شوهر بی پول گیرم اومد 🤕 | مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 49 پست یکیشون مهندس نفت الان آلمانه . یکیشون پزشکی الان شیراز مطب داره . یکیشون مهندس کشتی بود . الان شوهر من چیه . وقتی اومد خاستگاریم گفت مغازه داره طراح دکوراسیونه داخلیه . ولی بعد ازدواج باباش گفت مغازه و وسیله ها از من بود ازش پس گرفت داد ب داماد بیکارش. پسرش بیکار شد . میره تفریحی اسنپ میزنه الان یه بیکاره نشسته گوشه خونه. تازه امروز مدیر ساختمونمون شده 😂 کاغذ از صب برداشته هی جدول میکشه قبضارو مینویسه 1404/08/27 | 19:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وای_بابام_اومد عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 7435 دیگه کفر نعمت کردی اینجوری شد در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6256 اونا شغلایی با درآمد قطعی داشتن و همسرتون شغلش پروژه محوره شغلای پروژه ای همیشه بدن چپروژه محوری 🤣🤣میگه بیکاره🤦♀️ لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 13692 چپروژه محوری 🤣🤣میگه بیکاره🤦♀️ دیزاین و این چیزا😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6256 باباش پسرشو بیکار کرد که دامادش صاحب کار بشه عجب بله چون دختر پیش پدر عزیزتر از عروسه لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6256 دیزاین و این چیزا😂 ای خودا🤣🤣🤣 لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 29510 وابسته ب پدرشه ولی طراحی خوبه الان دامادشون اونجا چکار میکنه اونم طراحه؟یا پدرشوهرت راضی کن دوباره ازش حمایت مالی کنه یا یجایی اجاره کنه یا بره دفتر مهندسی کار کنه
ارغوان_سه عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 337 خب چرا با همونا ازدواج نکردی؟آدم باید مغز خر خورده باشه ، چنین اکسایی رو ول کنه بیاد با یه مغازه دار ازدواج کنهکم دروغ بگو
20000sara عضویت: 1404/08/03 تعداد پست: 1044 من نمیدونم چ مرگم بود برای اونا خودمو میگرفتم بعد ب این بی پول پا دادم 😂 خواستم بگم چرا نرفتی اونا روبگیری اینوگرفتی ک خودت گفتی😂😂😂 پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...
setiatara عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 29510 اسی بیا با همچی اکسایی بازی کنیم اولی بده بمن اون دوتا رو بده بقیه مثل تو بیادشون آه بکشیم حیف🥺
samadanesh عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 6256 خب چرا با همونا ازدواج نکردی؟آدم باید مغز خر خورده باشه ، چنین اکسایی رو ول کنه بیاد با یه مغازه دار ... بنده خدا میگه دانشجو بوده منم تو زندگیش نبودم ولی خب گاهی ادممیبینی مثلا یکی ب دلش نمیشینه یا قصد ازدواج نداره حالا طرف هرچیم ک باشه براش فرق نداره لایکنکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست
__فیونا__ عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 704 والا تو دانشگاه باهاشون دوست بودم . کلا ب جز ۴ سال دانشگاه هبچ وقت با کسی دوست نشدم قبلش هم هیچ کسی ... عیب نداره قسمت این بوده خوشبخت بشی باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚
آسمان،آبیه،آبیه،آبی عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 3230 وای اسی ،شوهر منم مدیر مجموعه شد مثل همه پولایی ک از مغازه درمیاد و تر میزنه و مثل ادارش ک معلوم نیست چی میشه، پولای شارژ هم برداشته تررررر زده توش ،بهش گفتم تو استاد حیف و میل کردن همه چیزی تهش هم همیشه بی پول و گدا میچرخی، اینم ب نمونه