2777
2789

هیچوقت نمیبخشمتون 

دیدار ما باشه قیامت جلو خود خدا حقم رو میگیرم 

تا الان سه بار خودکشی کردم نمردم 

نمی‌دونم چرا اینجام 

این زندگی نکبت بار حق من نبود 

هیچوقت نمیبخشمتون حتی خود خدا هم بیاد بگه ببخش 

نمیبخشم 

همون خدا واسه من بچه یه حقی قرار داده 

نه فقط پدر و مادر !!!!!! 

دیگه به آخر خط رسیدم 

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته؟چه کاریه اصلا ،نمیتونی پدرومادرت تحمل کنی خودکشی میکنی که عذابت بیشتربشه باخودکشی فکرمیکنی ازرنج وناراحتی خلاص میشی اینطوری فقط کارخودت روسخت ترمیکنی به جای این کارها واسه آینده ات برنامه ریزی کن ومستقل شووازپدرومادرت جداشو

لطفابرای حاجتم حمدبخونید هرکی خوندبگه منم براش بخونم 

عزیزم شما ضعیف النفس هستیدواصلا قوی نیستید وگرنه بجای خط خطی کردن وپاره کردن صورت مسئله برای حل ش اقدام کن نه شما دراین موردبیگناه ترین آدم روزمین هستید ونه پدرومادرتون گناه کارترین آدم های روی زمین هستند یه روزی که بزرگ ترشدی بخدا اینوبهت قول شرف میدم که به این روزها میخندی یاحسرت این روزها روداری سعی کن تمام کارهایی که باب طبع توازطرف پدرومادرت نیست بنویس وکارهایی که باب طبع پدرومادرت ازطرف تونیست اونا را هم بنویس وسبک وسنگین کن وبعد باپدرومادرت یا یه بزرگ فامیل درمیان بزار تامذاکره ای صورت بگیره هم توکوتاه بیا وهم اونا ......وخلاصه مسئله ان شاءالله حل میشه اگه فکرمیکنی باخودکشی حل میشه دراشتباهی فقط خودت روفنا کردی دیدم که میگم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین