2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت کروناست

87 بازدید | 5 پست

تنهایی رفتم دکتر گفت کسی همراهت نیست بغض کردم خیلی از سرم میترسیدم رفتم سرم بزنم تزریقاتیه گفت دخترم کسی نیست همراهت حالت بد شد باشه پیشت کلی گریه کردم دیگه ترکیدم خودم رفتم قرصام داروهام سرممو خریدم چرا؟چون شوهرم سرکار بود میومدم وقت نداشت باید میبرد وسیله ی مامانش اینارو میداد و مامانش رو میدید چون دیشب زنگ زد گریه کرد ک چرا ۳ روزه اینجا نیومدی و باید میرفت میدیدش🫠

الانم ک اومد خونه اصلا نگفت حالت خوبه دکتر چی گفت حتی یه ابمیوه نخریده بود برام !منی که ۳ ۴ روزه هیچی نخوردم مامانم برام اش گذاشته با ابمیوه اینا خریده اجیم داره برام میاره ولی دوس داشتم شوهرم میکرد..🫠

فرداهم سالگردمونه میدونم اصلا یادش نیست 

ذوق سالگردمون رو دارم از قبل برنامه چیدم که برم براش کالباس گنده بخرم و کیک بخرم اگه استوری نکنمم همه کلی حرف میزنن پشتم ک زندگیشون بده فلانه بساره دوست ندارم کسی بفهمه چی بکنم؟دوستم ندارم پرو بشه شوهرم ک بگه اره من‌محالش ندادم ولی جشن گرفت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم داغونم فکر کنم کرونا گرفتم منم خودم رفتم امروز دکتر به شوهرم گفتم تو گرفتی بخدا محلت نمیزارم نکرد یه لیوان آب بده دستم به معنای واقعی دارم میمیرم به دکتر گفتم فقط سرم بنویس سر پابشم سه تا بچه دارم....مادر شوهرم اومد سرم زد شوهرم یه زنگ نزد بگه چیکار کردی

منم داغونم فکر کنم کرونا گرفتم منم خودم رفتم امروز دکتر به شوهرم گفتم تو گرفتی بخدا محلت نمیزارم نکر ...

اوهوم منم دقیقا منتظرم که فقط مریض بشه بمیرهم نمیبرمش دکتر میرم خونه دوستام 

من خیلی خرم یشب ۳ شب حالش بد شد فکر کنید کولش کردم پلهارو بردم پایین اسنپ زدم بردمش درمونگاه کارتخان خراب بود پول نکشید پرستار گفت برو بیرون بریز دکتر اومد گفت چی‌میگی دختر مردم بره ۳ شب بزه دنبال عابر

خودم دنبال داروخونه برای قرصاش با بدبختی اوردمش بالا کسی از خانوادش نگفت مردی پسر؟زنده ای؟ سنمم کمه 🫠

ولی اون .....

اوهوم منم دقیقا منتظرم که فقط مریض بشه بمیرهم نمیبرمش دکتر میرم خونه دوستام من خیلی خرم یشب ۳ شب حال ...

ببین وقتی مرد اینجور باشه زن فقط باید به خودش برسه پس انداز داشته باشه از مرد توقع خرجی داشته باشه...من همیشه مادرم میگفت میخندیدم میگفتم نه بابا اینجور نیست الان بعد داغون شدنم وسه تا بچه به حرفش رسیدم...الان اصلا شوهرم یعنی انگار بیست سالشه هر جا میگه فلان قد لچه دارم این سن تعجب میکنن منم داغون