2777
2789

میگیره باید ملت در اختیارش باشن هر دیقه حالش بپرسن حالا روی صحبتم اینجاس! من ۵ ماهمه طبقه بالاشم آخرین عروسم با شوهرم ۱۱ سال تفاوت سنی دارم . چند روزه سرمای شدید خوردم در حد مرگ حالا ی بار نمیگه سوپی چیزی درست کنم کاری کنم اونقد ک گاوه ۶۰ سالشه حالا دختر خودش باشه ی انگشتت کج شده ی هفته رفت در اختیارش من چند وقته حمله عصبی شدید پانیک دارم دکتر انجام داده ب روانپزشک این اسکل ی ورش نیست حالا خانواده خودم حسابی هوادارن مامانم همه چی درست میکنه دیشب ب بابام گفتم هوس کله پاچه کردم خرید آورد  همیشه در اختیارمن کلی مخبت میکنن ولی خانواده شوهرم ۳ تا جاری و دوتا خواهرشوهرم ی قرون بعد میگن چرا گارد میگیرین نسبت ب خانواده شوهر چون دوست داریم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نباید از خانواده شوهر توقع داشته باشی

اونا غریبه ن

مگه ما کاری که برای مادر خودمون میکنیم برای مادرشوهر میکنیم؟معلومه نه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مال تو ک خوبه حداقل خونه داده ب شوهرت

مادرشوهر من نمیدونه ما زنده ایی مرده اییم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دندون لق انتظار از مادرشوهرت رو بکن بنداز دور

اره شعور و انسانیت اینو حکم میکرد ک کمکت کنه موقع مریضی یا لاقل بپرسه چیزی احتیاج نداری

ولی خب نداره این درک رو

پس اینو بپذیر و خودتو خلاص کن

کلا ازش هیچچچچچچچچچچ انتظاری نداشته باش

در حدی توی دلت انتظار نداشته باش

ک حتی دیدن بچه ات هم نیومد نه متعجب شی نه ناراحت

رها کن

هرگز هم بحثشو پیش شوهرت نکن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خب؟

بقرآن اونقد ناراحتم دیشب تا مرز خودکشی رفتم دیوونه شدم از حال بد شوهرم الانم ک الاننه از سرکار نیومده این افلیطه هم بیرونه وقتی میفهمه شوهرم اومده خونه میااد اخه یکی. نیس بگه. بهش چقد جنست خرابه  هرچی درست میکنن بوش میاد نمیگن ب این بدبخت هم بدیم بوش میاد انگار ن انگار والا

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

برای مادر شوهر خیلی بیشتر میکنیم ولی اونا فکر میکنن برای مادر خودمون میکنیم

نه والا

ما که ندیدیم عروس برای مادرشوهر کاری کنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دندون لق انتظار از مادرشوهرت رو بکن بنداز دوراره شعور و انسانیت اینو حکم میکرد ک کمکت کنه موقع مریضی ...

اونم انتظار نداشته باشه پس

واقعا نباید از خانواده شوهر توقع داشته باشیاونا غریبه نمگه ما کاری که برای مادر خودمون میکنیم برای م ...

بخدا من کاری که برای مادرشوهرم میکردم برای مادر خودم نمی‌کردم ولی وقتی دیدم هیچ محبتی بهم نداره و صد سال یه بار منو نبینه براش مهم نیست منم ول کردم 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
واقعا نباید از خانواده شوهر توقع داشته باشیاونا غریبه نمگه ما کاری که برای مادر خودمون میکنیم برای م ...

اگه انسان باشه چرا نکنم ؟ بی شعوره حال بهم زن

بخدا من کاری که برای مادرشوهرم میکردم برای مادر خودم نمی‌کردم ولی وقتی دیدم هیچ محبتی بهم نداره و صد ...

کار خوبی کردی