2777
2789
عنوان

شماهم همینقدراحساساتی هستین

61 بازدید | 9 پست

من خیلییی احساساتیم خیلی زیاد

بخام مثال بزنم وقتی یه فیلم میبینم تامدتتت هادرگیرش میشم حتی خودموجای اون تصورمیکنم یاوقتی رمان میخونم یاحتی وقتی یه آدم فقیر یاگدا توی خیابون میبینم یه مدت بخاطراین موضوع دلم نمیخاست اصلاتوی شهربرم

انقدرتحت تاثیرقرارگرفتن یه موضوعی واقعا حس عجیب غریبیه.. 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ولی واسه فیلم ها کمتر

من واسه فیلمابیشتررر

تامدت هاخودموجای شخصیت اصلی فیلم تصورمیکنم

شبامگه خابم میبره

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

همون لحظه آره ولی بعدش نه

من تامدت ها.. 

من واسه فیلمابیشترررتامدت هاخودموجای شخصیت اصلی فیلم تصورمیکنمشبامگه خابم میبره

اینطور خودت رو اذیت میکنی

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اینطور خودت رو اذیت میکنی

اصلادست خودم نیست

وای من حتی مرگ عزیزاموتصورمیکنم گریم میگیره دراین حد

یاحالانه صرفامرگ موقعیت های خاص روتوی ذهنم تصورمیکنم واقعا اگه غمگین باشه گریم میگیره خیلی جدی حتی اگه اون اتفاق محااال باشه رخ دادنش

اصلادست خودم نیستوای من حتی مرگ عزیزاموتصورمیکنم گریم میگیره دراین حدیاحالانه صرفامرگ موقعیت های خاص ...

مشکلت خیلی جدی هست

مریض میشی 

مشکلت خیلی جدی هستمریض میشی

میخام ببینم اگه جدیه برم دکتریه فکری کنم برای خودم

حالاصرفاهم غمگین نیست هاحتی چیزای خوب یاخوشحال کننده مشکلم اینه کلاخیلی تحت تاثیرقرارمیگیرم

میخام ببینم اگه جدیه برم دکتریه فکری کنم برای خودمحالاصرفاهم غمگین نیست هاحتی چیزای خوب یاخوشحال کنن ...

حتما برو دکتر

عادی نیست 

داغون میشی