2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نرفتی چرا

نبردن که برم 

اگه می‌بردن با کله میرفتم 

حتی امسالم که دهمم برای راهیان تعداد زیاد بود قرعه کشی کردن اسمم در نیومد بچه ها هفته پیش رفتن امروز بعد یک هفته اومدن مدرسه 🥲

خیلی قراره بهت خوش بگذره سیسیشاید یه کم سخت باشه چادر بذاریو اینا یا خاموشی میزنن و... ولی یه خاطره ...

بابام اینجوریه که نه بابا میری چیزت میشه😐

بچه های مدرسمون میگن شال چفیه هم اوکیه نیاز نیس چادر باشه

وای یعنی بهترین اردو دوران مدرسمون بود 

عالی بود 

هنوز خاطراتش رو یادم میاد دلم میره ازبس خوش گذشت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نبردن که برم اگه می‌بردن با کله میرفتم حتی امسالم که دهمم برای راهیان تعداد زیاد بود قرعه کشی کردن ا ...

من دهمم نرفتم گفتم اگه یازدهم ببرن میرم امسالم بردن باز من نرفتم😂💔

بابام اینجوریه که نه بابا میری چیزت میشه😐بچه های مدرسمون میگن شال چفیه هم اوکیه نیاز نیس چادر باشه

نه بابا هیچی نمیشه یه امبولانس هست باهاتون 

چن تا مرد با تفنگ و..

وای یعنی بهترین اردو دوران مدرسمون بود عالی بود هنوز خاطراتش رو یادم میاد دلم میره ازبس خوش گذشت

ی راهکار بدید مامانم بابام خیلی گیر حساسن روم میگن بری چیزیت بشه چی