2777
2789

دیشب خانوادشو دعوت کردم مادرشو برادرش ماستاشونو نصفه خوردن بعد رفته بقیشو ریخته سر ظرف ماست آخه چرا باید من دهنی مادر و برادرت رو بخورم انقدر بدم میاد ازین کاراشون از مادرش میترسه احترامو با این مسخره بازیا اشتباه گرفته

یا مادرش بچه یسالمو غذا میده با قاشق دهنی خودش واقعا بدم میاد اینکاراش چندبار غیرمستقیم گفتم که این بچست دهن ما یه میکروبایی داره که برای این بچه مناسب نیست ولی نمیفهمه

حوصله دعوا و بحث نداشتم دیشب هیچی نگفتم ولی دلم میخواد دبه ماستو بندازم دور

بنداز دور دبه ماستو

این کثافت کاریا چیه میکنن

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماست بریزید دور بره 

حالم بهم میخوره از این کارا 

آدما باید شعور داشته باشن 

قاشق دهنی داخل ماست نزن اسراف و کثیف بشه 

کاش قاشق بذارین داخل همه چیز مجزا وقتی میان

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

صدرصد جلوی چشم خودش بریز بیرون بگو حتی اگه دهنی مامان منم بود مینداختم بیرون تا بفهمه کارش از ریشه اشتباه.از این به بهد تو مهموتی ها رو همه چیز قاشق بزار .حاام بد شد من 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ماست را بهت حق میدمولی بذار بچه ات ضدضربه باربیاد من دهنی همه را میدم بچه ام حساس نیستم مگه بیمارباش ...

اشتباه میکنین 

بچه رو عادت بدین به تمیز بودن اتفاقا

اینهمه بیماری 

از کجا بدونیم کی مریض نیست 

بچه طفلی 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

بگو این ماست واسه خودتیه ماست واسه ما بگیراز این به بعد هم دهنی کسی را نریز تو ظرف اصلی

دلم میخواد اینکارو کنم ولی بیشتر میره می‌چسبه به ک..ون مادرش

یبار مامانش خونمون بود یه کوچولو برنج گوشه بشقابش بود و ماستش نصفه من ریختم دور بعد تو سطل آشغال دیده بود یه قشقری به پا کرد که نگو دیگ نمیام خونتون و مگ من نجسم بده پسرم بخوره و ...

این کار شوهرم در ادامه اون بوده