2777
2789

امروز از چشمی متوجه شدم پسربچه ده سالشون کفشاشو رو پادریمون گذاشت و پوشید

با باباش بود،باباش هم فوق العاده ادعای تمیزی و وسواسیش هس

دیگه چیزی دم دستم نبود بندازم رو سرم بهش تذکر بدم

چی بگم به این همسایه کثیف و زبون نفهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پهدریتو بذارجلوی خونه ی اونابگو پسرتون و کفشاش، خیلی دوست دارن پادریمونو...این باشه واسه شما

اره واقعا همینو بگو

خیلی عصبی شدم ولی گذاشتم وقتی از خونه میان بیرون مچشونو بگیرم که دیگه حرفی نباشه

اره واقعا همینو بگوخیلی عصبی شدم ولی گذاشتم وقتی از خونه میان بیرون مچشونو بگیرم که دیگه حرفی نباشه

وقتی داره روی پادریت کفش‌میپوشه 

دیگه تایم رفتنشو که میدونی

از قبلش لباس اینا بپوش

بعد درو بار کن

بعد از سلام و اینا بهش بگو

بعد بگو پادریمون قابلتو اصلا نداره😆

خانواده. ی همسر‌من کلا عادت دارن کفش یا دمپاییاشونو روی پادری در میارن

خونه ی ماهم همینجوری میکردن

چندبار کفشاشونو از روی پادریم برداشتم‌گذاشتم کنار پادری یجور که ببینن این کارو دارم‌میکنن

سریای بعدشم دمپایی روفرشی خودمو گذاشتم روی پادری که وقتی میان خونم اونجا در نیارن دیگه😅😅😅

یبارم‌بهشون گفتم

گفتم‌من روی پادری گاهی بدون دمپایی رو فرشی میام 

یجور گفتم که منظورمو بگیرن

البته پادریمو هر لحظه دستمال نمدار میزنم همیشه م‌تمیزه

الان دیگه این کارو نمیکنن

ولی پدرم درومد تامتوجشون کردم🤪🤪🤪

یه پادری جدید بگیر بذار اونور در،سمت داخل 

دیگه تمیز می مونه بی فرهنگی هیشکی رو نمیشه ذرست کرد مجبوری اینطوری یه راه حل پیدا کنی

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹