2777
2789

پدر مادرمو نفرین میکنم اگر عاق اولاد هست دامن گیرشون بشه

آره بیاین تا میتونید منو سرزنش کنید و هزار یک حرف بار من کنید که آره تو اسلام گفته احترام والدین واجبه 

آره تو فرزند ناسپاسی هستی

آره تو ناخلفی قدرنشناسی 

ولی می نویسم به امید اینکه یکی اینجا منو درک کنه 

وایمسین زندگی میکنن ۲۰ ساااااال 

مثل توپ فوتبال پاس کاری کردن بابای عوضیم میگفت برو به مامانت اینو بگو 

مامان آشغالم میگفت من بخاطر تو میمونم زندگی میکنم

حوصله ندارم هی براتون توصیح بدم 

تو ی خط عمق زندگی مارا بفهمید که 

من در جریان تک تک و ریز به ریز مسائل بین پدر مادرم بودم 

تک تک حرفا رفت وآمدا بودم و هستم آخرشم طلاق گرفتن 

بجهنم مردشور خودش و بابامو ببرن 

الان من تو ۲۳ سالگی ش م یک آدم روانی روانی روانی 

فقط میخوام تک تک آدمای اطرافمو قورت بدم 

منو باید ببرن تیمارستان بستری کنن 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

قربون چشمات برم یه نفس عمیق بکش توروخدا اول هیچ چیز ارزش اینو نداره تو حالت بد بشه 

اهمیت نده به اتفاقای اطرافت

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا عاق اولاد هم هست

ان شالله خدا به راه راست هدایتشون کنه

و دل توروهم شاد کنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

قربون چشمات برم یه نفس عمیق بکش توروخدا اول هیچ چیز ارزش اینو نداره تو حالت بد بشه اهمیت نده به اتفا ...

بقران انقدر جیغ و داد و گریه کردم الان که نگو 

کاملا هم یهویی شد یعنی قبلش هیچ بگومگویی نشد

انگار که هی مثل عقده زره زره گره باز کنه اینجور شدم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
عزیزم انشالله خدا به دلت آرامش بده ❤️❤️❤️حق داری

انگار که هی مثل عقده زره زره گره باز کنه اینجور شدم ک یهو روانی میشم شروع میکنم جیغ و داد کردن

والا عاق اولاد هم هستان شالله خدا به راه راست هدایتشون کنهو دل توروهم شاد کنه

انگار که هی مثل عقده زره زره گره باز کنه اینجور شدم ک یهو روانی میشم شروع میکنم جیغ و داد کردن

بقران انقدر جیغ و داد و گریه کردم الان که نگو کاملا هم یهویی شد یعنی قبلش هیچ بگومگویی نشدانگار که ه ...

میفهمم منظورتو این جیغ ها دقیقا از قبل هی جمع شده تو دلت 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

میفهمم منظورتو این جیغ ها دقیقا از قبل هی جمع شده تو دلت

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

امضایی قشنگی داری به نظرم هرموقع حالت بده یه نگاه بهش بنداز