2777
2789
عنوان

امروز مامانم رفته بود نون بگیره

437 بازدید | 14 پست

اومد خونه ، یه جوجه دستش بود.

گفتم این چیه؟

گفت داشتم میرفتم نونوایی ، این جوجه رو دیدم داشت راه میرفت ، گفتم گربه میبره آوردمش خونه.

منم گفتم چرا آوردیش ، شاید اونم میخواسته بره نون تازه بگیره برای خونواده ش 😐😂

خلاصه الان گذاشتیمش تو یه جعبه ، ولی خیلی شیطونه ، میپره بالا ، فرار کنه .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

😆😆

خیلی نازن جوجه ها کاش همون قدری میموندن 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

😆😆خیلی نازن جوجه ها کاش همون قدری میموندن

مامانم میگفت قدم زنان داشت میرفت .

منم آوردمش خونه 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم میگفت قدم زنان داشت میرفت .منم آوردمش خونه

عزیزم من ت ی تاپیکی خوندم ک مادرتون به لطف خدا درمان شدن و حالشون خوبه میتونم بپرسم بیماریشون چ نوعی بود؟فقط برا انگیزه گرفتن میپرسم چون خیلی خوشحال شدم از حال خوب مادرتون و اینک گفتین رفته نون بگیرع کلا خوشحال شدم بیماریشون چی بود ک درمان شدن🙂

عزیزم من ت ی تاپیکی خوندم ک مادرتون به لطف خدا درمان شدن و حالشون خوبه میتونم بپرسم بیماریشون چ نوعی ...

مادرم رماتیسم دارن ، درمان نداره خب .

فقط تحت نظر پزشک خوب کاملا میشه عادی زندگی کرد .

عفونت هم رحم و تخمدانش رو گرفته بود ، جراحی کرد ، کلا رحم و تخمدان رو در آوردن .

البته مادرم سر من دکتر بهش گفته بود یه بچه بیاری ، عفونتت از بین میره ، ولی نرفت و جراحی کرد .

خداروشکر الان خوبه .

مادرم خیلی روحیه ش خوبه ، سر جراحی ش دکتر بهش گفته بود ۵۰ ۵۰ ممکنه از زیر عمل درنیای . 

خداروشکر عزیزم یکی از عزیزانم توده داره دارم میمیرم 😔

سلامت باشین عزیزم .

انشاء الله خوب میشن . ناراحت نباش . توکل کن به خدا .

مادر من سر همین جریانات دکتر اینطوری بهش گفته بود ، به هیچکدوم مون هیچی نگفت .

موقعه ی عمل به پدرم گفته بودن امضاء کن ، ما هیچ مسئولیتی در قبال سلامتی خانم شما نداریم .

ای خدا قلبم.. چه صحنه قشنگی یک دست جوجه یک دست نان🫠

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

ای خدا قلبم.. چه صحنه قشنگی یک دست جوجه یک دست نان🫠

خیلی بانمک بود .

میگفت همینطوری داشته میرفته ، ترسیدم گربه بخورتش.

تو کوچه ی ماهم گربه زیاده .

خیلی بانمک بود .میگفت همینطوری داشته میرفته ، ترسیدم گربه بخورتش.تو کوچه ی ماهم گربه زیاده .

وای خدا چه مهربووون... خدا حفظشون کنه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

سلامت باشین عزیزم .انشاء الله خوب میشن . ناراحت نباش . توکل کن به خدا .مادر من سر همین جریانات دکتر ...

مرسی عزیزم خدا حفظتون کنه اره توکلم همیشه به خداست هرچی خودش صلاح میدونه

مرسی عزیزم خدا حفظتون کنه اره توکلم همیشه به خداست هرچی خودش صلاح میدونه

قربونت برم ♥️دعا میکنم براشون ، انشاء الله شفا پیدا کنن و بزودی خبرای خوب بشنوید