2777
2789
عنوان

خواهرا به کمکتون نیاز دار شاید یجورایی حیاتی باشه ذهنم درگیره شده

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر تابلو آیت الکرسی داریم زدیم دیوار و اینکه سوره بقره رو چندبار بخونم کافیه یه روز ؟

تابلو آیه الکرسی معمولا سه تا آیه داره ولی آیه الکرسی یک آیه اس حتما باید همون آیه اول باشه بهم اعتماد کن

چهل روز باید روزی یکبار در زمان معین بخونی سوره بقره رو 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
اخه هنوز کاملِ کامل مطمئن نیستیم به مامانم هرچقد میگم حرف گوش نمیده

نه نه پیش دعا نویس یا جن گیر و اینا نرید بدتر میشه دعا نویس دعای قرآنی نمی‌ده طلسم میده که طلسم هم با نیروی اجنه کار می‌کنه و بدتر از بدتر

تابلو آیه الکرسی معمولا سه تا آیه داره ولی آیه الکرسی یک آیه اس حتما باید همون آیه اول باشه بهم اعتم ...

یعنی آیت الکرسی باید کاملش باشه ؟

و اینکه بقره رو یعنی هر روز تو یه ساعت مشخص شده بخونم ؟

نه نه پیش دعا نویس یا جن گیر و اینا نرید بدتر میشه دعا نویس دعای قرآنی نمی‌ده طلسم میده که طلسم هم ب ...

وای قربونت بشم مرسی که راهنمایی کردی عزیز دل

خودم سوره و قرآن بخونم خوبه ؟

وای قربونت بشم مرسی که راهنمایی کردی عزیز دلخودم سوره و قرآن بخونم خوبه ؟

بله که خوبه عزیزم شما حتما بخون ذکر قرآن و صوت قرآن توی خونه باشه هر موقع هم حس بدی داشتین اذان صوتی پخش کنید توی خونه حتی اگه موقع اذان نباشه

یعنی آیت الکرسی باید کاملش باشه ؟و اینکه بقره رو یعنی هر روز تو یه ساعت مشخص شده بخونم ؟

بله بقره رو توی یک زمان مشخص بخونید تقریبا زمانش حدودا یک زمان مشخص باشه حالا دقیق هم نبود یه چند دقیقه اینور و اونور اشکال نداره 

آیه الکرسی یک آیه هست و بیشتر نباید باشه فقط تا هوالعلی العظیم بنویسید یا بخونید برای دفع جن

بله که خوبه عزیزم شما حتما بخون ذکر قرآن و صوت قرآن توی خونه باشه هر موقع هم حس بدی داشتین اذان صوتی ...

وای دورت بگردم مرسی عزیز دل 

خواهر یسوال میتونه طلسم یا دعا باشه؟

اصلا علایم طلاسم و دعا چی هست 

گوشیه نشینی تو خونه و نرفتن به بیرون و دوری و فراری از ادما چیه 

من قبلا اینطوری نبودم ولی خیلی مدته که اینطوری شدم