asiiiiiooooo مدیر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 10795 عنوان شما باشد کدوم خونه انتخاب میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست خونه ۱۷۳ متری که ساختمان لابی پارکینگ و خود واحد شیک تر باشه یا ۲۱۲ متری که ساختمان لابی پارکینگ و خود واحد معمولی تر باشه و به تعمیرات بیشری نیاز داشته داشته؟البته این متراژها با پارکینگ انباری هست 1404/08/27 | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عزیز_دل عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 3550 شیرازچه جالب شما کجایید؟ ما همدان هستیم مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5879 باهوش کی گفت لابی جزو متراژ ؟کلا متراژ خونه با مشاعات میگن یعنی با انباری و پارکینگ و دقیقا به همون ... خانوم فقط شما خونه نخریدید ،چرا توضیح میدید آنقدر ،خونه من دویست متر،بدون احتساب پارکینگ و انباری هست .لطفاً توضیح نفرمایید 🙏🙏شما تو تاپیک اشتباه نوشتید من نوشتم جزوش نیست لابی ..من جواب شمارو نمیدم .از لحن کلام شما خوشم نمیاد . زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
asiiiiiooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/07/05 تعداد پست: 10795 خانوم فقط شما خونه نخریدید ،چرا توضیح میدید آنقدر ،خونه من دویست متر،بدون احتساب پارکینگ و انباری هس ... ما دقیقا به اندازه ای که واسه متر به متر خونهپول میدیم واسه متر به متر پارکینگ و انباری هم بدیم