2777
2789

سلام دوستان جای دوتا خراش رو صورتم هست مال یه ماه و ده روز پیشه من خیلی بد زخمم جای زخمم میمونه کرم رژودرم آوردم اگه راهکاری دارین سریع جای زخم خوب میشه لطفا بگین خواهش میکنم

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آلوئه ورا و آناناس برای زخم خوبه.

زخم تازه نیست جاش مونده

آلوئه ورا هم میزنم بهش بعد نیم ساعت میشورم

تو هر شهر دنیا که بارون بیاد،خیابونی گم میشه تو بغض و درد،تو بارون مگه میشه عاشق نشد؟!تو بارون مگه میشه گریه نکرد.....
کرم بیو درم 50 تومنه ولی عالیه

واقعا؟

در عرض چند مدت از بین میبره؟

رژودرم عالیه... همونو استفاده کن. آناناس زیاد بخور. روی جای زخمت هم میتونی وازلین بزنی. خیلی خوبه. ...

نمیتونم آناناس بخورم

شما از رژودرم نتیجه دیدین؟

بعد چند وقت؟

روزی چند بار میزدین

روغن کنجد هرشب بزن هروقت تونستی در روز دوسه بار عالیه من امتحان کردم یه لکه ی بدی رو پام بود دوهفته ...

جدی میگین؟

من با داداشم دعوام شد خیلی اعصابم خورد شد خودمو چنگ گرفتم😕😕😕الانم شدید پشیمونم خیلی بد زخمم جای همه زخمای عمیق و سطحی میمونه چه رو صورتم چه بدنم...

بنظرتون خوب میشه؟

شما زخم پاتون چجوری بود؟

سلام زهره جان از کرم ترمیم کننده سیکالفیت اون استفاده کن خیلی عالیه و سریع هم جواب میده 

عزیزم تو نت درموردش خیلی خوندم بیشتر برای جای بخیه خوبه و اینکه زخم تازه باشه

من یه ماه ونیم گذشته و جاش مونده 

عسل و زردچوبه و شیر

قاطی کنم؟چقد بمونه چند وقت بزنم؟

جدی میگین؟ من با داداشم دعوام شد خیلی اعصابم خورد شد خودمو چنگ گرفتم😕😕😕الانم شدید پشیمونم خیلی ب ...

آره مطمئن باش خوب میشه لکه ی من جای زخم عمیق بود ولی مرتب استفاده کردم کاملا محو شد  . کلا شما هرچیزی بخوای استفاده کنی ۱ ماه تا ۴۰روز باید مرتب استفاده کنی تا نتیجه ببینی