2777
2789
عنوان

بچها خودمو خیلی سبک کردم بیاین دلداریم بدین 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 40 پست
رابطتت هیچوقت خوب نبودهاحتمالا شما معنی رابطه خوب رو نمیدونی عزیزبدترین کار صادق نبودن با خودته پسره ...

خب مسلما من هروقت  حالم بد بوده اومدم اینجا تاپیک زدم و راهنمایی خاستم 

حالا بیخیالش اوکی حق با شماس 

اما الان تنها چیزی ک ناراحتم اینه ک چرا پیام دادم چرا زنگ زدم

پنج شنبه ای هم ک زنگ زدم نی نی سایت تاپیک زدم بچها گفتن ی زنگ بزن بپرس منم زنگ زدم 🥹😭

الانم کلافه شدم یهویی 🥺🥺 

منم رابطم خوب بود عاشقونه ترین حرفای دنیارو میزد ولی همینطوری بود میومدو میرفت البته من دستشم نگرفتم ...

اینه ک میگم بزار مردا زنارو عروسک دستشون قرار میدن سرگرمی ب چه قیمتی ب قیمت ازدست دادن ناموس و ارزش خودت و ظلم در حق پدر و مادر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرش جای دیگه گرمه

تو هم تو اون ته های اب نمکش هستی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ما ک س ک س نداشتیم اصلا چندین بار گفت من گفتم نه چهار ماه باهم بودیم ینی واقعا هیچ سوالی نپرسم ؟

کار عاقلانه ای کردی وگرنه میومد عذرمیخوام یه دست ترتیبتو میداد بعد غیبش میزد 

البته که من الانم احساس بدی گرفتم اومده بوست کرده بغلت کرده ولت کرده ، انگار استفاده کرده ازت 

خب مسلما من هروقت حالم بد بوده اومدم اینجا تاپیک زدم و راهنمایی خاستم حالا بیخیالش اوکی حق با شماس ...

دیگه عزیزم پشت کوه که زندگی نمیکنه 

هم تماستو دیده هم پیامتو ولش کن 

اصلا بهش محل نده حتما حتما بازم بهت زنگ میزنه من مطمئنم اونموقع تلافی کن 

ولی کلا بذارش کنار 

اسی تمام تاپیکات در مورد پسران. به قولی male center هستی

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اسی تمام تاپیکات در مورد پسران. به قولی male center هستی

چی بگم والا من الان از چی ناراحتم تو درگیر چی هستی 

ی اکانت دیگم دارم نمیخواستم اونجا بگم 

زیادم نی نی سایت نمیام کلافه بودم 

چی بگم والا من الان از چی ناراحتم تو درگیر چی هستی ی اکانت دیگم دارم نمیخواستم اونجا بگم زیادم نی نی ...

عزیزم تو دوباره اینکار رو خواهی کرد و دوباره همین حس رو خواهی داشت. من حرفم درسته

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...