2777
2789

این حل شده جوابشم نوسته

تو کسر وقتی میخوایم تقسیم کنیم باید عدد دوم برعکس شه و ضرب بشه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک تقسیم بر ۳ مساوی هست با ۱ ضرب در معکوس ۳

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

اینجوری میشه

تقسیم رو کسری مینویسیم 

بعد دور در دور نزدیک در نزدیک 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

وایستا ببینم پسرم بلده عکسشو باید بفرستم واسش خودت کلاس پنجمی؟

نمیخواد حل کردیم زحمتش نده دیگه این همه ادم گفتن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

چرا برعکس ۳ یک سومه؟

چون مخرج اعداد وقتی نیس یکه معکوس سه یکم میشه یک سوم

فرمول تقسیمه:

۱-اولی رو همینطوری مینویسیم 

۲ـ تقسیم به ضرب تبدیل میشه 

۳ـ جای صورت و مخرج دومی با هم عوض میشه 

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

توی سوال شما 

۱ـ اولی که همون ۱ هستش ، پس ۱ دوباره میاریم

۲ـ تقسیم تبدیل به ضرب میشه

۳- جای صورت و مخرج عوض میشه ( عددی که ساده است و خودش کسر نداره مخرجش {۱﴾ پس طبق فرمول جای صورت که ۳ هست با جای مخرج که ۱ هست عوض میشه و میشه یک بر روی سه یا همون یک سوم

۴- توی ضرب کسر ها مخرج در مخرج ضرب میشه صورت در صورت: پس اینجا ۱/۱ ( گفتیم که مخرج همه تعدادی که خودشون کسر ندارن یک هست) بر ۱/۳ ضرب میشه 

صورت ها باهم ۱×۱=۱

مخرج ها باهم۱×۳=۳

در نتیجه جواب میشه ۱/۳

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....