2777
2789

من جدا شدم 

برادر شوهرم حتی تو خرید کردن لباسم دخالت میکرد... میگفت زن باید کم بخره بسازه ولی خواهرای خودش....(پنج ماه ی بار لباس میخریدم ولی توقعش عید تا عید بود

میگفت باید زیاد بهمون زنگ بزنی تا خودتو تو دلمون جا کنی!  از سمیه جاریت یاد بگیر🙂😂

خواهر شوهرم ک زنگ میزد ک چرا بحث کردین

ی بار جوابش ندادم اومد خونمون گفت چراجوابمو نمیده. 

مادرشوهرم ک بماند 😑

گرنگهدارمن آنست که من می دانم شیشه را دربغل سنگ نگه می دارد.. 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهرمرحومم پیش من به شوهرم می‌گفت مرد نباید به زنش بگه چقدر پول داره اگه پول دارم زنه همش پول میخواد و میخواد خرج کنه باید زنش از پول شوهرش بی خبر باشه حالا شوهرمن برعکسه پولم نداشته باشه نمیگه ندارم از زیر سنگم شده جور میکنه برامون 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

مادرشوهرمرحومم پیش من به شوهرم می‌گفت مرد نباید به زنش بگه چقدر پول داره اگه پول دارم زنه همش پول می ...

وایییییی من عقد بودم جدا شدم. 

نامزدم میگفت زن نباید بدونه شوهر چقد پول داره

میدونستم خواهرشو مادرشپرش کردن 

وایییییی من عقد بودم جدا شدم. نامزدم میگفت زن نباید بدونه شوهر چقد پول دارهمیدونستم خواهرشو مادرشپرش ...

یاد میدن دیگه حالا شوهرمن اصلا اینطوری نیست و ازونا نیست که بشه پرش کرد وگرنه هیچی دیگه منم تحملش نمیکردم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یاد میدن دیگه حالا شوهرمن اصلا اینطوری نیست و ازونا نیست که بشه پرش کرد وگرنه هیچی دیگه منم تحملش نم ...

خب خداروشکر