2777
2789
عنوان

تسلط خواهرم روی نامزدش

873 بازدید | 17 پست

خواهرم قراره با یک نفر ازدواج کنه

خواهرم توی اکانت اینستا و تلگرام پسره هست

فالوئرهای دختر پسره رو ریمو آنفالو کرده ( حتی دخترهای فامیل و زن داداش )

حتی بعضی از دوست‌های پسر نامزدش هم از زندگیش خط زده و کلا خط موبایل جدید براش گرفته

بعد من پارسال توی سایت یه تاپیک زدم که شوهرم یه دانشجو خانم داره که میخواد یه مقاله کنفرانسی بنویسه و هی وقت و بی‌وقت زنگ میزنه

بعد گفتم رفتم فایل اولیه رو چک کردم و دیدم حتی منبع نویسی هم بلد نیست

بعد کاربرها ریختن سرم که تو انقدر شکاکی که رفتی فایل دانشجو رو هم چک کردی و…

بعد الان رفتار خواهرم چیه پس؟

حالا من نه توی اکانتش هستم نه هیچی

فقط رمز گوشیش رو دارم 😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هم همینجوری بودم بعد خواهرم بهم یه نصیحت کرد

گفت کسی که بخواد خیانت کنه رو کل اکانت هاشم باشی یه گوشی مخفی میخره با اون خیانت میکنه 

کسی هم متعهد باشه بین هزاران زن باشه سرش نمیچرخه

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

یسری نیتی سایتا اینجان که فقط استارترو سرزنش کننحالا میخاد با حق استارتر باشه یا خودشونفقط سرزنش می‌ ...

انقدر سرزنش کردن که انگار به جای دیدن یه فایل پر از ایراد یه چیز مهم و سری دیدم 

با این کارا مرد این حس رو میگیره ک طرف مقابل اعتماد ب نفس نداره و میترسه ... بخاطر همین سعی بر کنترل مرد داره 

مردا از زن مقتدر و با اعتماد ب نفس خوششون میاد ن از ی زن ضعیف ک خودشو کم میبینه و قصد کنترل دیگران رو داره

همین کمبود اعتماد ب نفس باعث میشه همسرش ازش دور بشه و خواهرت با خودش خواهد گفت اه باید بیشتر کنترلش میکردم

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

راستش نامزد خواهرت یا زیادی احمقه که اجازه میده یکی باهاش اینقدر تحقیر آمیز رفتار کنه و در قبالش سکوت می کنه

یا زیادی زرنگه که اجازه میده خواهرت اینطوری خودش رو گول بزنه تا خودش با خیال راحت به کارش برسه

داشتن پیج و سیم کارت دوم کار سختیه؟!!!

مریم جون حالا متوجه میشی چرا آدم هایی مثل پرنس به درد خواهرت نمیخورن ؟چون رفتار خواهرت اگر مرد بود برای کنترل همسرش هم عجیب و بی فایده بود چه برسه برای کنترل یک خانم روی یک مرد. این آقا تازمانی که خواهرت فایده داشته باشه مطیع خواهد بود ولی یک جای کار خسته بشه وببره میره وپشت سرش هم نگاه نمیکنه مثل یک زن