2777
2789

فقط امام زمان 

اب رو آتیشه یادشون 

صلوات 

بخدا میگم خدایا من بخاطر تو خشممو کنترل میکنم شیطونو از من دور کن 

خیلی خوبه انگار واقعا یکی به داد ادم میرسه

برای همین خیلی سخت عصبانی میشم

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا شدنیه مدتی که تمرین کنی حرفا و رفتارای آدما که واست مهم نباشه میشه....گاهی اوقات اینقدر بدی می ...

میفهمم چی میگی خیلی باید سختی کشیده باشی تا به این مرحله بی حسی برسی

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

یکم تن صدام میره بالا 

و البت بستگی داره با کی دعوام شده باشه 

مثلا اون روز با پرسنل دفتر قضائی حرفم شد یه سوال داشتم سرد و طلبکارانه گفت چمیدونم اخه من منم گفتم بالاخره اینجا کار میکنید باید بددنید بعدش دوبارع جوابمو داد منتظر بود جوابشو بدم حتی نگاشم نکردم و سرد رفتار کردم و اومدم بیرون ولی چند ساعت بعد رفتم  کارامو راه اتداخت🤣

ولی مثلا اللن با مامانم دعوام شد واقعا دیگه تحمل نکردم جواب دادم اخه مامانم دیگه ول نمیکنه ماجرای دوران قاجار رو به الانم ربط میدع ادم قاتی میکنه سر یه مسئله هم باهات دعوا نمیکنه بگی فللن مسئله هست خب در مورد همون صحبت میکنیم راجع به همه چی میگه قیمه ها رو میریزه تو ماستا منم حرفمو زدم دیگه سکوا کردم رفتم تو اتاقم درو بستم اون اینطوری بیشتر ادیت مبشه انتظار دارع وایسم دهن به دهنش بدارم نمیدونه من سکوا میکنم که بیشتر دعوا نشه ولی کفرمو دراورد امروز☹

سر شوهرتون هم داد میزنین ؟

اگر از کسی عصبانی باشم تا ب طرف نگم اروم نمیشم.میخواد هرکی باشه.تا حالا نشده رو دلم بزارم.با احترام بهش میگم میخواد هر کی باشه و هر برداشتی و واکنشی داشته باشه.

میفهمم چی میگی خیلی باید سختی کشیده باشی تا به این مرحله بی حسی برسی

میدونی دیگه برام مهم نیست باور میکنی ولی هنوز مهربونیم سرجاشه....دقیقا این سختی ای که گفتی کشیدم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
فقط امام زمان اب رو آتیشه یادشون صلوات بخدا میگم خدایا من بخاطر تو خشممو کنترل میکنم شیطونو از من دو ...

من زیاد اینکارو کردم.ورا رو من نتیجه نداده.اولش اروم میشم بعد طرف ک میاد جلوم تو دلم درگیر میشم بگم نکن بگم نگم.اخرش هم میگم و وقتی حرف دلمو زدم اون هر واکنشی داشته باشه دیگه برام مهم نیست.

میدونی دیگه برام مهم نیست باور میکنی ولی هنوز مهربونیم سرجاشه....دقیقا این سختی ای که گفتی کشیدم

میفهممت من حتی دیگه مهربونیمم سرجاش نیست 

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

من زیاد اینکارو کردم.ورا رو من نتیجه نداده.اولش اروم میشم بعد طرف ک میاد جلوم تو دلم درگیر میشم بگم ...

تمرین میخواد 

من امام زمانو اون لحظه کاملا ناظر به حرکاتم می بینم 

و واقعا شرمنده میشم بخوام چیزی بگم

انگار ادم جلو یه بزرگتر داره بی احترامی میکنه

نزدیک یه ساله این روش رو دارم منم قبلش به شدت حاضر جوابو از کوره در برو بودم 

الانم گاهی شاید به حالت کارخانه برگردم ولی خب به نسبت قبل کنترلم خیلی بیشتر شده🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

تمرین میخواد من امام زمانو اون لحظه کاملا ناظر به حرکاتم می بینم و واقعا شرمنده میشم بخوام چیزی بگما ...

اخه من کلا همیشه سعی کردم حتی ناخواسته کسیو ناراحت نکنم.و ی اخلاقی دارم ی حرفی میزنم انقدر تو ذهنم تجزیه تحلیل میکنم ک نکنه طرف از حرف من فلان برداشت رو بکنه.و بی نهایت  ب دیگران احترام میزارم.ولی امان امان از وقتی ک ببینم کسی بی دلیل ب من بپره.تا بهش نگم(نه دعوا ها) صحبت،خالی نمیشم.

حالا میخواد اون ب دعوا بکشونه اولش سکوت میکنم ببینم نه ول کن نیست منم تا اخرش میرم.ب خاطر همین هیچ وقت غیبت کسی رو تو دلم نمیکنم از هرکسی ناراحت بشم بهش میگم.

والا خواهر جان هرچی واگذار کردیم ب خدا و ائمه ن تنها چیزیشون نشد روز ب روزشون بهتر شد.حداقل خودمون حق خودمون رو بگیریم.