2777
2789
عنوان

از اشتیم با شوهرم بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 33 پست
چون قهرمون طولانی شده بود یکم ترسیده بود بعدم بلد نیست.هی خودم باید بهش یاد بدم

اصولا قهراتون چقد طول میکشه

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصولا قهراتون چقد طول میکشه

ما خیییییلی .معمولا ۱ ماه.حوصله هر دومون سر میره.خیلی با هم بحث الکی داریم بخدا بعضی وقتا دلم میخواد با مشت بزنم دندوناشو خورد کنم اکا میت سم اون ۲تا بزنه

ما خیییییلی .معمولا ۱ ماه.حوصله هر دومون سر میره.خیلی با هم بحث الکی داریم بخدا بعضی وقتا دلم میخواد ...

چقد زیاد 

حالا قهرتون چجوریه؟

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چرا ی ماه قهر ارزش داره این دنیا که ی ماه باشوهرت حرف نزنی ی روز دوروز چ خبره ی ماه؟

اره خدایی بس مغروره.من اوایل اصلا طاقت نمیاوردم اما انقدر مغرور شده بود دیگه من منت نکشم ۱ماه طول میکشه اون اگه بخواد اشتی کنه ۱ ماه زودتر نمیاد.

ما خیییییلی .معمولا ۱ ماه.حوصله هر دومون سر میره.خیلی با هم بحث الکی داریم بخدا بعضی وقتا دلم میخواد ...

ازاول اینجور بود یا بعدها اینجور شد

کی همیشه اولین نفر پیش قدم میشه تو آشتی

وقتی اون میاد و تواوج عصبانیت و دلخوری واکنشت چجوریه

قبلا ک قهرمیکردین

اره خدایی بس مغروره.من اوایل اصلا طاقت نمیاوردم اما انقدر مغرور شده بود دیگه من منت نکشم ۱ماه طول می ...

چه صبری داری بخدااااا

چجوری باهم اشناشدین چقد بعدازدواجت بچه دارشدی؟

ازاول اینجور بود یا بعدها اینجور شدکی همیشه اولین نفر پیش قدم میشه تو آشتیوقتی اون میاد و تواوج عصبا ...

اول اصلا طاقت قهر نداشت بعد از ۱سال که پسرم به دنیا اومد دیگه نیومد سمتم.۱۱سال گذشت فقط من اشتی میکردم بعد دیگه منم نرفتم سمتش اون میاد اما بعد از یه ماه.تازه اخیرا که یاد گرفته بلاکم هم میکنه.اما وقتی اشتی میکنیم میگم من تو رو خیلی دوس دارم دلم میخواد وسط دعوا و جیغ و دادم بوسم کنی من اروم میشم.۲ دفه اس همین کارو میکنه.البته بعد از ۱۴ سال که گفتم

اول اصلا طاقت قهر نداشت بعد از ۱سال که پسرم به دنیا اومد دیگه نیومد سمتم.۱۱سال گذشت فقط من اشتی میکر ...

قبل بچه دارشدنتون میومد سمتت هولش میدادی یاپسش میزدی؟

حالا دیگه حوصله قهر نداریم .هر ۲ ، میدونیم قهر کنیم اونیکی نمیاد سعی میکنیم قهر نکنیم .مگه موضوع حاد ...

ن میگم قهرمیکردی همه کاراتو میکردی فقط حرف نمیزدی یارفتارو برخوردت باهاش چجوری میشد

ن میگم قهرمیکردی همه کاراتو میکردی فقط حرف نمیزدی یارفتارو برخوردت باهاش چجوری میشد

رختخوابم جدا میشد.مثه من خوب نیس مثه سگ به دلهره میفتادم اما شوهذچرم خدایی خیلی مرد بود با دختر ن یخت رو هم