2777
2789

همسرداری بچه داری پریودی حاملگی خونه داری هم که قطعا میکنن از طرفی شوهرا هم تو این دوره زمونه زن رو صاف و صوف و همیشه خوشگل میخوان..وقت میکنن یکم زندگی کنن؟

برای همینه ازدواج نمیکنم

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید یه زن شاغل همیشه خودشو خوشگل کنه واسه شوهرش؟

زن شاغل مشخصه اعتماد بنفس داره و خودشو بیشتر دوست داره واولویت اول زندگیشه 

واولویت اولش شوهرش نیست

هفته ای یکبارم خوشگل کنه براشوهر بسه 

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
زن بودن خیلی سخته

اره 

ی طرف بچه نق میزنه ی طرف شوهر ی طرف مشکلات 

ی طرف پریودی حاملگی زایمان بخوام بگم تا صبح باید نوشت 

خانواده شوهر مشکلاتش 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

شما اگه همسر اشتباهی انتخاب کنی حتی بیکارترین هم باشی بیمار میشی . و اگر همسر درستی انتخاب کنی تو شلوغترین روزای زندگیت وقت آزاد واسه دو نفره های عاشقانه داری 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩