2777
2789

تورو خدا گزارش نزنین سواله واسم میخوام نماز بخونم 

دیشب خواب هیچ کسی رو هم ندیدم ینی مرد زن یا هرکس دیگه ولی خب  یه حسی پیدا کردم تو خواب  الان غسل بهم واجبه؟

میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱

اگر ارضا شدید بله 

درکل برای رفع شک غسل انجام بدید چندان وقتتون را نمیگیره اما فکرتون آزاد میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر ارضا شدید بله درکل برای رفع شک غسل انجام بدید چندان وقتتون را نمیگیره اما فکرتون آزاد میشه

باشه ممنون

چه حسی داشتی عزیزم؟! 

ینی خیسی رو متوجه شدی؟! 

ترشحی که ازت بیاد باید 3تا ویژگی داشته باشه 

من بلد نیستم 

زنگ بزن از مرجعت بپرس اگه 3تا ویژگی رو داشت 

بله باید غسل کنی اگه نداشتی بهت واجب نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اگر ارضا شدید بله درکل برای رفع شک غسل انجام بدید چندان وقتتون را نمیگیره اما فکرتون آزاد میشه

میشه تاپیک مو گزارش بزنین لطفا

چه حسی داشتی عزیزم؟! ینی خیسی رو متوجه شدی؟! ترشحی که ازت بیاد باید 3تا ویژگی داشته باشه من بلد نیست ...

ترشحات اصلا نداشتم

چه حسی داشتی عزیزم؟! ینی خیسی رو متوجه شدی؟! ترشحی که ازت بیاد باید 3تا ویژگی داشته باشه من بلد نیست ...

میشه گزارش بزنی تاپیک مو لطفا

ترشحات اصلا نداشتم

خب پس واجب نیست عزیزم نماز تو بخون 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕