2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدن بیان ببینم به زندگی عادی برگشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 4557 بازدید | 165 پست
چرا خوشحالم آخه ، دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه از اون موقع تا حالا یه بارم خنده از ته دل نداشتم

داری ازش جدا میشی حداقل

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

معلومه هرکسی میره سمت لیاقتشلاقل با یه دختر ۱۹ساله همسن خودم خیانت میکردی نه یکی جا مادرمهقیافشو مید ...

ببخشید مشکل از همجنسای خودمونه همش دارن خیانت میکنن به هم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر میکنید الان بچه هاتون با وجود یه مادر عصبی و افسرده و جو متشنج خونه حال خوبی دارن؟ ماهی ۳۰ تومن ...

نه شرایط خوبی ندارن ولی بهتر از اینه کلا نداشته باشن مارو. 

به من خیانت شد ولی فقط در حد تلفنی و قرار رستوران کارم شده بود گریه نفرت از بدنش حس بدبختی و بیچارگی ...

من حتی نمیتونم اسمشو صدا بزنم کاری داشته باشم میگه هی با توام. ازش متنفررررم چجوری محبت کنم

ببخشید مشکل از همجنسای خودمونه همش دارن خیانت میکنن به هم

مشکل از نرهای سست عنصره

اون همجنستون تعهدی در قبال شما نداده و در اکثر مواقع از وجود شما بیخبره. مقصر اصلیه اون نره که حلقه دستتون کرده و به شما تعهد داده و الانم زده زیرش.

من نمیگم طلاق بگیر ولی باید فعلا به فکر حال بچه هات باشی نه آینده شون. آخه مشق با چراغ قوه؟ خونه تار ...

😭😭😭

مشکل از نرهای سست عنصرهاون همجنستون تعهدی در قبال شما نداده و در اکثر مواقع از وجود شما بیخبره. مقصر ...

بله. چون بقیه زنا هیچ تعهدی به ما ندارن. نمیشه که 

من حتی نمیتونم اسمشو صدا بزنم کاری داشته باشم میگه هی با توام. ازش متنفررررم چجوری محبت کنم

منم خشم و کینه داشتم و تنفر 

اون زن رو در نظر بگیر ک کارش اینه ک مخ مردارو بزنه با روش خودش. درسته مرد نباید پا بده اما اون زنهای کثیف بلد کارن من حتی هرروز بهش میگفتم خیانتکار کثیف چندش آلوده دیدم بی فایدس باز سرشو تو گوشی میکنه تا اینک ی روز تصمیم گرفتم به خودم بیام از اول شروع کنم بهش محبت میکردم بهترین غذا درد و دل و اینک خودشم پشیمون شد و دست و پامو بوسید با اینک غرور زیاد داشت و عصبی بود ...

رفتم. یا میگه نقاشی رنگ کن یا میگه تنفس فلان داشته باش یا میگه عکس شوهرتو هرروز صبح با تمام خشم پاره ...

نه هیچ کدوم از اینا چاره ی کار تو نیست

گمشده ی تو خداست

همانا ((فقط)) با یاد خدا دل ها ارام میگیرند

اگه عشق خدا در قلبت رسوخ کنه،تحمل کردن این بی معرفتی های شوهرت راحت تر میشه،چون معشوقت میشه خدا